dimecres, 12 de març del 2008

XII Enduret AMVT

Amics i amigues del Pol;

Diumenge al matí varem anar amb el Pol a córrer el primer Enduret del Campionat de Catalunya, a Suria.
Organitzat pel motoclub AMVT, l'enduret es feia a una zona anomenada Cal Tico. La crono es feia en un camp amb pendent, i era llarga, polsosa i amb corves molt punyeteres i contra-peraltades.
El Tram era curt, i anava per un camí força bo, pero molt ràpid, acabant a la zona de la crono, on feia una mica del "cargol" que tant s'estila per aquestes terres. El dia va ser bo en quant al clima, però hi havia massa pols al terreny, i alguns passos amb certa dificultat que el Pol va passar sense angunies.

A la primera volta, degut a una MALA SENYALITZACIO, ens varem saltar un desviament , i fins que varem trobar el camí correcte varem perdre uns 15 minuts, que ens van posar molt nerviosos, arrivant al punt horari amb tantsols 2 minuts per descansar. Això va provocar que el Pol entrés a control de sortida 5 SEGONS abans de temps, penalitzant llavors 1 minut, que al final seria decisiu.
Va fer les cronos i els trams super-ràpid. De fet jo ni el veia entre la pols, lo malament que estava el terreny, i el que corria el nen.
VA fer una gran cursa i estic molt content del seu comportament. Tantsols al final es va ensorrar, en veure que havia perdut el podi per culpa de 5 segons, i que la organització va mostrar-se en tot moment mal carada i INTRANSIGENT, tot i la meva petició. No em preocupa el fons (sap greu tanta duresa) sinó les formes.

Al proper enduret (Avinyo) comptarem amb algun pilot més ràpid per fer de motxiller del Pol. Crec que aquest any farem feina. TREMOLEU KIKU, MIQUEL I SIMEO!!!!!

Classificació Final:

1.-Simeo, 2.-Kiku,3.-Miquel Pujol,4.-Angel,5.-Jordi Sala,6.-Ramon Mascaro i 7è POL PRATS

Quan tingui les fotos les penjaré.

Una abraçada;

Roger