diumenge, 15 de juny del 2008

Motocross de Salomo











Hola!
Ja som a casa. Aquest matí hem sortit a 2/4 de 7 del matí cap la població de Salomo a la provincia de Tarragona, on es disputava la 6ena cursa del Campionat de Catalunya de Motocross.

Després de la mala experiència del Enduret passat esperavem recuperrar moral de cara a la cursa Masterkids de Juliol a Bèlgica.

Als entrenaments la cosa ha anat prou be. Ha fet 6è, sense apretar massa, i amb una caiguda. Davant, com sempre, el Quim i el Sime, seguits del Jordi Sala, l'Oriol Casas i el Kiku.

A la primera màniga després d'una forta caiguda protagonitzada pel Jordi Sala i el Nil Pons (ja veureu el video), el Pol s'ha col.locat 5è, darrera el Marc Hernàndez i l'Oriol. Darrera apretava, com sempre, el Kiku.

El Pol ha anat recuperant distància, i ben aviat ha avançat al Marc, i posteriorment l'Oriol i per acabar amb el Kiku (avançament espectacular). Ja anava 3er còmode, però quan ja estaven a la darrera volta, inexplicablement el Pol ha anat a terra. S'ha aixecat sol i ha tornat a córrer, per acabar atrapant l'Oriol i el Kiku però sense poder avançar-los. Al final 5è.

Mes tard hem pogut comprobar que la roda davantera anava punxada, i que possiblement per això ha caigut. Quan marxavem cap la parrilla hem vist que anava punxat de la roda de davant, i llavors nervis per canviar-la ràpid. En Ramon Mascaró ens n'ha deixat una de recanvi, i en Jordi Braqué m'ha ajudat a canviar-la en un temps digne del millor equip de la Fórmula 1. Hem arrivat a parrilla amb el temps just per sortir.

A la 2a màniga el Pol ha tornat a sortir 6è, i ha avançat prou ràpid al Marc Hernàndez, i posteriorment l'Oriol Casas. Ja anava 4art, darrera l'Angel Perales. Llavors hem sapigut que el Kiku havia caigut i anava dels darrers, cosa que donava el 3er lloc del podi al Pol: en aquest moment el Pol ha actuat amb seny, i s'ha mantingut 4art, per assegurar posició.

Al final 1er el Quim Ruiz, 2on el Sime, 3er Pol, 4art l'Oriol Casas i 5è l'Angel Perales. PODI pel Pol (i la Claudia), i ja en van 4 aquest any a Motocross.

Agraïm la simpatia i hospitalitat de la familia Mascaró, que apart de deixar-nos la roda (vital per fer el resultat final) ens han convidat a dinar uns excelents macarrons, que han fet les delicies del Pol,la Claudia i el pare d'ambdós. Lamentem la caiguda del Jordi Sala, que estava molt fort avui, i del Kiku, envestit per darrera pel Dani Tell, amb molt mala fortuna la 2a màniga. I per últim,..Nil, torna la KTM i torna amb la Kawa, que avui no ha estat un gran dia. De tota manera, felicitats per la teva victòria a Iniciació.
JA ESTA PENJAT EL VIDEO DE LA CURSA AL LATERAL DEL BLOG.

Be amics, ara toca recollir i tocar retirada. Arreglarem la moto de cara a Bèlgica, cosa que ens deixa 3 setmanes de descans.

Fins aviat;

Roger