diumenge, 3 d’agost del 2008

Entrenaments a Vallgorguina









Hola!


Al final ahir no varem pujar a Llivia a córrer el SX. Per problemes domèstics ens varem veure obligats a quedar-nos a casa. El Pol tenia moltes ganes d'anar-hi, i per baixar una mica aquesta situació, aquest matí me'l he emportat a Vallgorguina, al Parc Motor, a entrenar. Demà tanquen les portes fins al proper mes de Setembre, i calia aprofitar per rodar amb la 85cc.


Allà hem quedat amb el Quim Ruiz, i en Pol ha estat rodant mes de 3 hores sense quasi parar, tot i el sol que queia.


Ha fet tandes amb la 85 cc, i s´hi ha anat adaptant molt ràpid. Ha rodat amb pilots de màxim nivell: en Quim Ruiz, Gerard Garcia, Nil Arcarons, Lluis Riera i l'Oriol Peris.


Cada hora parava 15 minuts per a rodar amb la 65cc al circuit petit, i llavors rodava super-ràpid, al trobar-la com una "pit-bike", com diu ell. Ha fet salts, plegades, peraltes,... a tope.


Be amics, demà marxem cap a Figueres a passar la setmana. Entrenarem quasi cada dia amb el Quim: Santa Coloma, Sils/Fonollosa, Figueres, Castello d'Ampuries, i Bellpuig (dimecres). No està gens malament, no?


Dissabte pujem a Castelló d'Ampuries a córrer el MX puntuable pel campionat territorial. I al vespre cap al Motorshow de Banyoles. Estarà molt be, NO HI FALTEU SI TENIU OPORTUNITAT, VAL LA PENA!!!!!!!!!


Apa amics, ens veiem en algun circuit entrenant, val?


Roger