dimarts, 16 de setembre del 2008

Enduret de Lluçanes










Bona tarda/nit;


Tal com us vaig explicar, el diumenge varem desplaçar-nos a Sant Boi de LLuçanes a disputar la 6ena prova del Campionat de Catalunya d'Endurets.


Varem fer nit a Sant Quirze de Besora, juntament amb els amics Robert i Pons-Ferrer-Metrakit.


Dissabte va ploure una mica i va fer que el paddock es tornés una trampa de fang.


El diumenge es va llevar un molt bon dia, sense pluja i un sol radiant.


La crono era llarga i molt revirada; el tram ràpid però tècnic, amb un pas de certa complicació, i el Rally molt divertit, per boscos, amb corriols estrets, i mol-molt divertit. Felicitem a l'organització per l'excel.lent elecció del circuit.


A la primera passada per la crono el Pol fa 3er, darrera el Simeó i el Kiku. Al tram va anar molt ràpid i va fer el mateix temps que el Simeó (bestial, sort que no el vaig veure).


A la segona passada per la crono, un altre cop 3er. I llavors l'errada de cada cursa a la segona passada pel tram. Surt com una bala i patina a la primera corva caient de forma aparatosa. Perd no menys de 15 segons, i llavors surt com un boig i vola sobre la resta del tram.


A la tercera passada per la crono fa un super-temps (esperonat per la caiguda) i marca el 2on millor registre, merçès també a la caiguda del Kiku.


Al final 1er el Simeó, 2on el Kiku, i 3er el Pol a 1 segon. Excelent cursa i mala sort final amb el segon perdut.


Estem super-contents. La veritat és que amb els endurets que portavem fins ara, estavem per llençar la tovallola. Ara hem recuperat la moral, i començem a remuntar posicions. Mirarem d´arribar el mes amunt possible amb les properes probes.


D'aqui dues setmanes tenim una nova proba a Cardona. Intentarem repetir, sinó millorar, el resultat del diumenge.


Aquest cap de setmana descansem de curses. De tota manera entrenarem amb la Yamaha a Sant Celoni, i diumenge anirem a animar al Sergi a Sant Celoni.


Fins aviat;


Bon nit;

1 comentari:

Anònim ha dit...

SORT QUE NO HI HA HAGUT XOCOLATA,EH!!! POL MOLTES FELICITATS.
HE D'ENTENDRE QUE JA TINC MOTXILERO PEL SERGI DIUMENGE????
ETS UN KRACK. AH, MOLTES FELICITATS ROGER! AHIR ERA EL TEU SANT OI........? LES FOTOS ESTANT VINGENT. " LA ROBERTA"