diumenge, 11 d’octubre del 2009

MX Santa Coloma: mal dia...

Bona nit;

Si, com diu el títol, ahir varem anar al Circuit de Cal Mariano, a Santa Coloma de Farners a córrer una cursa del Campionat de Girona de Motocross...i va acabar resultant un mal dia !!!!!

Aques cap de setmana se'ns presentava interessant des del punt de vista de motor: dissabte teniem la possibilitat del Motocross de Santa Coloma, diumenge es disputava l'Enduret de Cardona, i per dilluns voliem anar a entrenar per rodar una mica la Yamaha...i al final res de res.

Tot i tindre totes le motos a punt, vist l'èxit de la passada setmana a Ponts, vam decidir anar a córrer amb la KTM, duent la Yamaha recent reparada com a assegurança per si de cas.



A 2/4 de 9 ja erem al circuit, un dels preferits del Pol per la seva espectacularitat:constants pujades i baixades i un terreny que el fan únic. Apart de tot el terra estava perfecte: planxadet, humit però no embassat...una passada!!!



El Pol estava un pel adormit, doncs la nit anterior va sortir de festa, per celebrar l'aniversari d'una companya de classe, l'Alessandra. Ens varem retrobar a circuit amb el Quim Ruiz del Tema ITCA, al que feia dies que no veiem.

Amb 22 inscrits MX85 era la categoria mes nombrosa i competida. Els alevins en canvi eren 6 o 7, cosa que no acaba d'entrendre´s...caldrà fer-s´ho mirar.

Als entrenaments el Pol va sortir molt motivat, rodant de forma molt espectacular, cosa que ja ens feia pensar que sortirien bons temps...i acaba fent el 4art millor registre, just per davant del Quim.

De tota manera, quan acaba els entrenaments, la moto falla i aquest problema no ens permetrà fer-la servir a la cursa. El Pol es preocupa una mica, doncs fa moltes setmanes que no roda amb la Yamaha, i ara es trovaba molt a gust amb la KTM.



A la primera màniga el Pol surt malament, com als vells temps, però agafa fort ritme i es col.loca 6è rapidament. Al començar la segona volta cau sense consequències, però queda endarrerit. Quan comença a remuntar pateix una nova i forta caiguda en xocar en ple vol en el salt de baixada amb l'Oriol Peris. El Pol cau al bosc, i reb un fort cop a la cama. La moto queda una mica rebregada, amb el manillar tort, escape abonyegat, palanca del canvi torta,...i ha d'abandonar. I el mecànic del pilot (a sigui jo) a treballar per reconstruïr la moto per la segona màniga.

Victòria pel Nil Bussot i segon lloc pel Quim Ruiz, molt segur i ràpid tot el matí.



Bones curses del Albert Arjonilla....4art

...i problemes mecànics pel Ferran Arnau que rodava super ràpid fins al moment.

A la segona màniga faig sortir al Pol per dintre, però el resultat és el mateix...les 3 suzukis que tenia al costat el passen com si res...i és que demostra que amb la Yamaha, tot i ser una moto super ràpida, la carència de baixos no li permet fer bones sortides. Al pas per la primera volta va 7è, i empaita al dorsal 51 però no el pot avançar.

Sembla que te algun problema mecànic, i efectivament es demostra quan ja no passa a la 3era volta...i queda aturat a la part baixa del circuit en un punt molt complicat i perillós. La moto ha dit prou, i el Pol es mostra molt trist i desesperat...tanta mala sort en un dia es massa!...

.. i en acabar la cursa toca tornar al paddock, empenyent la moto desde baix, amb l'ajuda de dos nois molt simpàtics del públic que ens ajuden...perquè de l'organització 0 "patatero" en ajudes: chapeau per l'organització de la prova!! quina pena...

Al final, primer un altre cop el Nil, seguit del Quim i l'Artur Navarra. Feia dies que no veiem l'Artur i hem comprobat que no ha perdut gens ni mica e seu estil particular de pilotar, i ho fa molt i molt be.


A la categoria Alevins, passejada triomfal del Nil Pons, que rodant senzill i efectiu, ha dominat de cap a peus les dues mànigues. Tant sols, de lluny, podia veure l'ombra del Roger Oliver, però ha quedat una mica lluny, en terra de ningú.

El fet de rodar tant ràpids ha permès que ens fessin gaudir d'algun plegadeta, amb molt d'estil, tot s´ha de dir...bravo nois!!!

Quan hem acabat les mànigues hem pogut contactar amb el taller, i hi hem fet cap. I a les 2 ja estàven entregades les dues motos, per veure com sortim d'aquesta situació.

Com a conclusions, ens queda que el Pol roda molt ràpid amb la KTM i surt força millor que amb la Yamaha, que tot i ser mes potent, segura, i noble en la conducció, es veu penalitzada fortament pel fet de la seva manca de baixos....haurem de seguir pensant que fm al 2010....

Be i això ha estat tot. Hem fet un video, curt (com la cursa del Pol) que esperem agradi a qui el vegi: http://www.youtube.com/watch?v=JjZbcHMEpZ4

Avui hem anat a Medinya a veure la tieta Berta a la cursa de resistencia de Quads: hem gaudit molt amb la Berta i el Guillem Ullastres,...que ha quedat 2on!!

i per la tarda a veure cavalls. Si cavalls, a Girona al Equus Girona...guay...una mica massa pijo però guay....ja ho explicarem dimarts.

Bona diada del Pilar;

Pol i Roger

2 comentaris:

Anònim ha dit...

quina barra!!!!!, no vau avisar que anaveu a medinyà? ja us val.....
ens veiem aviat, molts petons
Lídia.

Roger ha dit...

Ja, ja....ho sento, ho vam decidir a darrera hora. Gracies per tornar a posar comentaris...estaba un pel avorrit el blog...