diumenge, 1 de novembre del 2009

Proves amb Suzui RM85 Import Cross a Figueres

Bona tarda;

Aquest cap de setmana hem estat al Alt Empordà... és que apart de fer una visita a l'àvia del Pol, avui teniem prevista una sessió de proves amb el Ferran Arnau, d'Import Cross, per tal que el Pol rodés força estona amb la Suzuki RM85 del seu fill, i mirar d'anar decidint quina montura portarà de cara a la temporada 2010.

Sota un sol gairebé d'estiu, i amb un circuit una mica batxejat, a les 10 del matí començàvem les tandes, primer amb la Yamaha YZ85 recent sortida de DRINKING GASS. Els amics de Vallgorguina han fet una bona feina amb la moto, i ara respon perfectement a les exigències del Pol. Ha rodat ben be mitja horeta, i les sensacions han tornat a ser bones.

L'excelent comportament del xassis de la Yamaha ha permès al Pol agafar rapidament confiança en el circuit, i preparar-lo de cara a la sessió amb la Suzuki.


Cap a les 11 el Pol s'ha pujat a la Suzuki RM85 #11 del Ferran Arnau. Es una moto sense cap preparació, amb la que jove pilot de Castelló d'Ampuries s'hi troba a la perfecció (veure cursa a Sant Celoni de fa un parell de mesos). Presenta una molt bona potència, s'estira amb dolcura, i te uns baixos increibles com cap altra moto que hagi probat abans el Pol. Potser es veu una mica petita respecte a les seves rivals, però aquest fet dona confiança al pilot que la porta, sobretot en circuits revirats o cronos d'enduro.

Encara que l'adaptació ha estat prou ràpida, el Pol ha trigat una mica en saltar i rodar ràpid. Comentava el Pol que no li transmitia la seguretat de la Yamaha en el vol, i per aquest motiu ha hagut de rodar molta estona per baixar els seus registres.

Avui a Figueres hi havia molts pilots rodant, i és que la propera setmana hi te lloc una cursa del Campionat Provincial de Girona, a la que assistirem si tenim les motos a punt. Entre altres hi havia l'Albert Rissech, amb la KTM125, que ens ha donat molt bona impressió. La veritat és que hem pogut veure una evolució important en aquest pilot, sobretot pel que respecta al seu pilotatge en circuit de MX.

També hi hem trobat la Carla Magallón i la Maria, dues fèmines que van molt ràpid en l'exigent circuit dels Arcs. Deu ni do com salta la Carla....

A darrera hora ha arribat el Roger Pujol, i juntament amb el Ferran i el Pol han estat jugant força estona amb varies tandes on pilotàven els tres nois junts, amb avançaments continus molt divertits i piques constants.

Des del Blog del Pol volem agraïr l'amabilitat del Ferran Arnau, pare i fill, que ens han cedit la moto, i ens han donat els consells necessaris que esperem ens ajudin a prendre les decisions que tenim davant nosaltres aquests dies.

Perquè toca decidir-se...i és que lluny d'aclarir els dubtes del Pol, ara en te mes que mai: la Suzuki li agrada força, tot i que li costa saltar i no hi te confiança encara. La Yamaha li agrada també, però les recents decepcions viscudes amb la seva moto li fan tindre por, i tanmateix tot i ser d'origen, pateix d'una manca de baixos que hauria d'anar superant si vol estar davant. I per últim la KTM, potser la mes compensada de les tres, però la mes cara i amb mes manteniment.

Lo dit, dubtes i mes dubtes.....una de cada???? ja, ja, ja....nomes faltaria això!!! Podeu deixar els vostres savis consells,...potser us fem cas!!

Us deixo el video del dia, tot i que l'he filmat quan encara estava agafant confiança i no es pot apreciar el resultat del dia d'entrenaments...

http://www.youtube.com/watch?v=Qx_3VOURyNc

Bona setmana, i fins dissabte novament a Figueres!!!

Pol i Roger

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Roger,
Una cosa, ting clar que el xasis de la yamaha es el millor,l´entrega de potencia en baixos de la suzuki es insuperable,i tots sabem que la ktm es la mes compensada, pero.... Jo provaria la kawasaki ja que crec que a altes rpm. es un tiro.

jejeje.
Bona setmana!!!
Martí

Anònim ha dit...

Jo provaria la Tm i la Honda
ji ji ji carles

Anònim ha dit...

Hola Roger comprat una Suzuki que es la mes barata i la mes eficas.
jejejejjeje


Quim #5

Anònim ha dit...

noo i si el pol cor amb una pit bike?









navas#88