diumenge, 13 de juny del 2010

Entrenaments a Vilassar


Bona nit;

Aquest cap de setmana hem anat a entrenar a Vilassar. I és que el fet de disposar d'un molt bon circuit de MX al costat de casa ens ho ha posat molt be. Teniem ganes de descansar de cotxe, però alhora el Pol volia seguir entrenant, i mantenint l'alt nivell que ha demostrat les darreres setmanes.

Dissabte varem parlar amb el Quim per coincidir avui al Texas Stadium de Vilassar. A les 10 ja hi erem, sota un sol de justicia, tot i que van dir que avui plouria...El circuit estava prou be. En alguns punts s'havia degradat una mica, però s'aguanta molt be.

Mes tard s'han anat incorporant altres joves pilots, habituals del català de Motocross: l'Angel Perales, que amb la moto del Sergio Sànchez, ha rodat força estona però sense forçar. La setmana passada va trencar motor de la seva i encara està en fase de reparació.

El propi Sergio, amb la KTM65...

...i la familia Bada: la Marta i el Marc



També el Joan David Rosell...


A mig matí s'ha incorporat l'amic Miquel Blasco, consumat especialista d'Enduro, al que agrada molt també el mon del Motocross tal com reconeix ell mateix. Li agrada molt saltar, i ho fa molt be tot i anar amb una moto d'Enduro.

Han rodat molt, amb llargues tandes de 20 minuts, en els que sovintejàven els piques i avançaments.

Amb el pas de les hores s'ha anat fent una mica de pols, i malhauradament un problema amb el sistema de reg no ha permès resoldre aquest fet a les parts mes baixes del circuit. Tanmateix ha estat una bona experiència pels pilots el fet de conduir en aquestes condicions.

També s'ho han passat d'allò mes be fent salts. Hi ha un parell de punts que els permet fer alguna plegadeta, que mica en mica anava milllorant.

Cap a la 1 hem plegat. Ja estàvem torrats, i cansats. Hem recollit i en 5 minuts a casa, a refrescar-nos i dinar....ara ja està la moto neta i preparada per la propera sessió. No sabem encara on anirem la propera setmana.

Per cert, el Pol fa 13 anys el dijous, i el Quim el dimecres...FELICITATS ALS DOS!!!!!

Bona setmana a tothom;

Roger