diumenge, 15 d’agost del 2010

Enduro Extrem de La Bisbal

Bon dia;

Ahir es disputàven dues curses molt interessants a la provincia de Girona: a primera hora tenia lloc el Motocross de Castelló d'Ampuries, cita quasi obligada en el calendari d'estiu. Aquest any pero, no hi hem pujat. La distància i la necessitat de "fer vacances" de veritat ens van dur a decidir-nos per no pujar a l'Alt Empordà aquest any. Pel que em comentàven van tindre unes curses molt interessants, on el nivell dels pilots de 85 cc va ser molt alt. Està clar que aquest any és la categoria reina del Motocross.

Nosaltres vam fer com deia "vacances", es a dir: dormir, descansar, platja, dinar com cal i passejada de compres...i quin lloc millor per fer-ho tot que Platja d'Aro???

Per la tarda ens vam acostar a La Bisbal d'Empordà, on te lloc cada any tot coincidint amb la seva Festa Major, l'Enduro Extrem.



I allà hi erem...com cada any. Aquesta cursa aplega grandíssims pilots d'Enduro: Ivan Cervantes, Oriol Mena, Jordi Figueras, Dani Gibert, Xavi Leon....

Xavi Leon (amb el Pol que no es perd detall)

i altres joves promeses que van tambe super be com el Josep Ralló...

Josep Rallo

La cursa estava dividida en 3 categories: Junior, Senior, i Elit. Es aquesta darrera la que aixecava mes expectació.

Les dues mànigues que vam poder veure van ser dominades per l'Ivan Cervantes amb gran autoritat.

A la segona màniga tantsols el pilot local Jordi Figueras va poder aguantar l'Ivan dues voltes, mantenint-lo darrera pero amb dificultats per avançar-lo.

Jordi Figueras

Ens va agradar molt el pilotatge de l'Oriol Mena.

A la primera màniga va ser l'animador de la cursa. Va caure al primer obstacle, i va sortir darrer destacat. Sobre la nova Husaberg 300 2T va fer una cursa trepidant, avançant poc a poc als rivals tot i la dificultat per fer-ho en poc espai, i va acabar 5è.

Oriol Mena

LLastimosament la pluja que ens havia amenaçat durant tot el dia va acabar arribant. Va descarregar amb força abans de la darrera cursa del Grup Elit, i nosaltres no la varem acabar veient.

De tota manera ho vam passar genial, com cada any, veient els millors pilots d'Enduro del Mon a un pam de distància, fent fàcil el que ja sabem que és molt i molt difícil.

Be doncs, seguirem fent estiu, entrenant poc (segur que ens passarà factura al Setembre), però gaudint de les dates com cal. El proper cap de setmana te lloc la proba del Campionat del Mon de Motocross 85 cc a França. Estem estudiant fer-hi cap....no sabem,...ho anirem informant.

Bon estiu a tots, i cap a la platja....

Roger