diumenge, 7 de novembre del 2010

Cap de setmana de Motor: MX Vallgorguina i Supercross de Mila- SXJunior - FINAL

Bona tarda; aquest ha estat un cap de setmana prou profitós. Dissabte pel mati vam anar a entrenar a Vallgorguina. Voliem aprofitar que l'endemà tenia lloc el Campionat de Catalunya de MX, i que per tant el circuit estaria planxadet, com aixi va estar. Apart, els amics del Motoclub Sant Celoni havien canviat el traçat, eliminant els peraltes, i fent el circuit mes similar a la resta dels que trobem en el Campionat de Catalunya i Espanya.

Allà ens vam trobar basicament pilots de Sots19 i Alevins. El Pol va estar probant varies coses, alhora de tornar a agafar confiança enels salts despres de la caiguda d'Olvan.

Avui al matí tornàvem al circuit a veure el desenvolupament de les curses de Sots 19, Alevins, MX3 i iniciació. A la mes interessant per nosaltres, la de Sots 19, hem pogut assistir al domini aclaparador del Nil Arcarons.

Per darrera el Sergio Castro a la primera màniga aprofitava la caiguda del Gerard Garcia i els problemes del Ramón Serra, i es conseguia sobreposar als problemes mecànics de la seva moto acabant 2on sobre la "petita" TM125.

A la segona màniga era el propi Sergio qui tenia problemes i no aconseguia ni tantsols sortir amb la moto de carreres. Havia de canviar de moto i perdia tota possibilitat de cara a la general. Era aquest cop el Ramon Serra qui aconseguia la 2a plaça, i per darrera un altre cop trecer, el Gerard Garcia. La seva regularitat li donava el 2on lloc del podi final. Felicitats Gerard!!

A la General, com no, en Nil Arcarons 1er, seguit del Gerard Garcia i del Nil Bussot.

Tot i que les curses erem molt interessants, la Imma, la Claudia i jo mateix, hem anat al bosc del darrera a caçar bolets...i n'hem fet un bon cistell..

Apart, aquest cap de setmana ha tingut lloc el SX de Mila. El nostre representant Jorge Zaragoza va fer la pole als entrenaments, i anava molt be a la cursa fins que va caure. Victòria per Thomas Do, l'excel.lent pilot francès de KTM.

Ja ens agradaria que es fessin curses d'aquestes a Espanya...o inclus a casa nostra. Mai entendrem perquè no s'aposta mes per aquest esport des de la Federació...

Be, això ha estat tot. Ara a veure la F1 i el Barça....i la propera setmana descans, tot preparant la part final del campionat de Catalunya de MX a Amposta.

Bona setmana a tutti;

Roger


1 comentari:

Lo NAVES ha dit...

eiii pol on vas aquest fi de setmana a entrenar? vols kedar? ia em diras algo!