diumenge, 9 de gener del 2011

Curset MX amb Dani Hernandez


Bona nit;

Seguim endarrerits, pero mica en mica ens anirem posant al dia. Els passats dies 4 i 5 de Gener el Pol va assistir al Curset de Motocross amb el gran pilot, ja retirat de la competició, el Dani Hernàndez Mata. Aquest noi ha estat Campió de Catalunya de MX1, sempre ens ha agradat molt el seu estil de pilotatge i el domini que tenia sobre la moto que el feia molt espectacular a les curses.


 El curset es faria als circuits de Montgai i Bellpuig, ambdos a Lleida. En el primer no hi haviem rodat mai, i sabiem que estava molt xulo, i que s'hi havien inclus disputat curses del Mundial fa una colla d'anys.




Al curset hi assistien 5 pilots, tots ells amb un bon nivell, i amb montures de 85 cc: el Guillem Navas, l'Eric Escola, el Marc Hernàndez, el Jordi Sala i el Pol.

Dimarts, ben d'hora ja erem a Montgai. Amb -3ºC, pero amb un dia assoleiat, esperava als nois una primera jornada d'entrenaments dura, on varen practicar sortides, conos, corves, i varen fer alguna carrereta de curta durada. 

Quan varen acabar es van desplaçar tots a dinar al Restaurant de la familia Hernàndez Mata a Linyola. Mes tard a dutxar-se i cap al cinema a LLeida. Per dormir la familia Navas va fer d'anfitriona, i els va habilitar llits suficients, alhora que els va atendre molt i molt be.


Dimecres a primera hora, amb una temperatura més benevola (sobre els 7ºC) i també amb sol, varen anar cap a Bellpuig. Allà van compartir circuit amb el curset del Cristian Oliva i una dotzenza de joves pilots, amb mecàniques variades.


Els nois van estar parcticant tot allò que els ensenyava el Dani. Es va retallar el circuit centrant-se en determinades zones, per aprofundir en la pràctica de Corves, salts i millores de traçada en general.


Va estar molt i molt be, i el Dani va demostrar tenir una gran paciència, i dots per l'ensenyament. Els pilots seguien fil per randa tot el que se'ls deia, i van treure gran profit del curs.


Cap al migdia van plegar i recollir, per qui mes qui menys, tornar ràpid cap a casa a rebre els Reis. Els nois estant molt contents del curset rebut i tenen unes ganes bojes de repetir-lo quan abans.


En quan al Pol, va probar de millorar la seva assignatura pendent, el pas per corva. Va tindre algun ensurt, pero no va caure massa. La Suzuki va anar be, tot i que va tornar a demostrar una manca de potència que ens resulta certament preocupant, i hi treballarem els propers dies.


Ens va sorprendre gratament el nivell assolit per l'Eric Escola. El fet d'haver incrementat els seus entrenaments aquest any esta donant resultats, i estava perfectament a nivell de la resta de pilots, sense cap problema per empalmar-se tots els salts del circuit mundialista de Bellpuig.


El Marc Hernàndez ens va tornar a fer gaudir de bones plegades i un estil de conducció molt espectacular i efectiu. Va rodar molt ràpid tot el dia, i li varem poder fer unes molt bones fotos.

De cara als pares, aquest tipus de curset ens permet educar als nois de forma que s'hagin d'espavilar una mica ells sols, cosa que tambe es d'agrair. El reduit nombre d'integrants fa que les lliçons siguin molt mes aprofitables que quan son massa nens o van amb motos/nivells massa diferents.

Si us pot interessar podeu consultar la web del Dani:  http://www.danihernandez.cat/



 Però aqui no va acabar l'entrenament aquesta setmana. Sense quasi voler, se'ns va brindar l'oportunitat d'anar dissabte a entrenar a casa els germans Puigdemont a Bescano. No ens ho varem pensar 2 cops. Es un lloc ideal per entrenar corves a la zona d'enduro, i alhora te una zona de Motocross molt divertida pel mig del bosc. Però això ho explicarem durant la setmana per no agobiar massa.


Que passeu una gran setmana de tornada a la "realitat" quotidiana...que ja tocava.

Fins aviat;

Roger