dijous, 3 de març del 2011

Entrenaments a Olvan, cap de setmana a Albaida

Bona nit;

Aquest passat cap de setmana varem anar a entrenar a Olvan. De fet no pensàvem en anar-hi, però quan erem de cami de Fonollosa varem trucar al Simeo Ubach, i ens varem animar a entrenar amb ells al Circuit del MC Baix Bergueda.



No hi haviem estat desde la caiguda del Pol allà pel mes d'Octubre. El circuit ha estat remodelat, ampliant-se a la part de baix, just abans del salt doble de baixada (meta). Han fet un parell de corves cap a la zona del parquing, on han posat un salt doble i un de triple. Cap d'ells es pot fer amb una 85 sense risc de fer-se mal de veritat.

El Simeo Ubach estrenava el xassis gran ala seva KTM. La veritat és que es veia molt be, i semblava una 125. Amb aquesta nova configuració el Sime guanyarà amb seguretat, i per tant podrà anar encara més ràpid.

Amb 125 va el Nil Bussot, al que podreu veure al darre número de MOTO VERDE amb la seva flamant TM125. La porta superbe, i la `plega amb molta soltura i seguretat.
Nil Bussot

Allà ens vam trobar apart del Sime, amb el Roger Oliver que entrenava amb el Xavi Colomer,

i l'Oriol Oliva que feia el mateix però amb el Dani Hernàndez.

Oriol Oliva: plegada
El Dani Hernàndez ens va deleitar amb unes voltes a fons, amb salts espectaculars, i plegades de campio.

Vam estar entrenant en tandes de 30 minuts, i el Pol s'ho va passar molt be, millorant amb el pas de les hores el seu ritme. De tota manera la zona dels dubbies de dalt se li segueix atragantant desde la caiguda citada.

Cap les 2 varen tancar el circuit i cap a casa. Aquest cap de setmana te lloc a Albaida una proba del Campionat VAlencia de MX. Hi anirem per varis motius: no hi ha curses a Catalunya,dintre d'un mes hi tenim alla la prova del campionat d'Espanya, i apart és un circuit que agrada molt al Pol.

Ens estarem al Pansat, on hi ha uns bungalows de cine. Baixarem dissabte i farem un stop a Valencia a veure les falles (?). I com que dilluns es festa a Barcelona, pujarem xino xano...

Serà un bon cap de setmana...esperem. Baixarem amb la xuxu, sense moto de recanvi. N'estem buscant una per evitar-nos el neguit de baixar amb una sola moto. Aviat ho tindrem resolt.

Que tingueu un bon cap de setmana. Dilluns fotos i vodeo de les curses a Alacant...anirem explicant puntualment al Facebook. Bon gas!

Roger