dilluns, 25 d’abril del 2011

Setmana Santa 2011: entrenaments a Fonollosa

Bona tarda;

S'acaben les festes de setmana Santa...i potser ja trobem a faltar un xic de normalitat, i que les nois tornin a escola.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el Festival Kids 2011. Com que havia de treballar tot coincidint amb el Godo de Tennis, varem decidir no anar a aquest important event del motor, en el que hi tenien lloc proves de Motocross (divendres i dissabte) i Enduret (diumenge).

Ens comenten que la proba de Motocross va ser molt interessant, amb la victòria final pel pilot galleg Sergio Fernàndez, seguit del Jon Idiàquez i el rapidíssim Nil Pons 3er. Felicitats Nil!!!

De tota manera ahir teniem "mono" de gasolina i varem fer una visita de cortesia als amics del Enduret, on vam poder veure la victòria del Sergi Robert i el magnífic 3er lloc del seu germà Marc: son uns cracks del Enduro!!!
Aquest matí, amb fam de moto, hem anat a Fonollosa a entrenar. Tot i que ha plogut a estones, cosa que ha dificultat una mica la sessió a estones fent relliscos el sol, ens ho hem passat molt i molt be. Hem trobat un circuit senzillament perfecte!!!: amb terra tova, sense basses, humit (menys quan plovia), i amb el nombre just de pilots rodant.

Entre ells l'amic Oriol Casas i el seu pare, que ens han ajudat a resoldre un problema mecànic que ens tenia una mica preocupats.

També hi havia el ràpid pilot de Suzuki, el Pere Vila, que marcava un ritme altíssim i feia unes plegades molt espectaculars a les parts més ràpides del circuit, i el Marc Vives, un potent pilot d'enduro que es defensa a la perfecció als traçats de Motocross.

El Pol ha començat poc a poc a agafar ritme de cursa, i la cosa anava molt be fins que la moto ha començat a fallar com en d'altres ocasions. L'amic Leandre ha pogut veure algun problema de carburació, i molt amablement ens l'ha resolt. El Pol ha pogut comprobar com la moto llavors anava be, i sembla que s'han solventat aquests petits problemes que arrosseguem desde 2010.

Mica en mica s'ha anat entonant, i ha començat a divertir-se...ek ritme ha anat pujant, i els temps baixant.

I l'Oriol s'ha apuntat a la festa, rodant ràpid com de costum, amb un estil que ens agrada molt.

I així fins a les 2...consumint benzina i devorant kilòmetres que es el que mes li fa falta al Pol aquest any. Estem fluixos d'entrenaments, hem d'aprofitar totes les ocasions que tenim, i avui era un molt bon dia per fer-ho.

La propera setmana seguirem preparant-nos de cara al trepidant mes de Maig que ens espera: Murcia (Campionat Espanya), LLeida (Català), Gironella (Català) i Ponts (novament Espanya). Esperem haver trobat finalment la solució als problemes mecànics i que amb els pocs entrenaments que podem anar fent el Pol es posi en sintonia amb la resta de rivals, i poguem completar una primera meitat de Campionat com cal.
Be amics, serà fins la propera setmana. Gassss a tope!!!

Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

ei nen "que pasó?" estaves per allà ,jo liada i tot de cop el Pol diu que marxeu a veure la final del Godó???? ja ens veurem..........
wuapes les fotos i m'alegro per la moto je,je a per totes records...