diumenge, 30 de març del 2008

Cursa Americana a Perelada



















Bona tarda;



Avui ha tingut lloc la cursa inaugural del Campionat de Curses Americanes de Girona, amb la disputa de la Cursa de Perelada.

El circuit era un camp força mullat, amb una terra molt bona, i un traçat tipus Crono d'enduro, amb canvis de nivell que feien de salts ràpids.

A la primera cursa el Pol ha sortit be, 2on darrera el Kiku, però ben aviat l'Angel Perales l'ha avançat, i després ha sofert una forta pressió del Nil Pons. Rodava be, i s´anava recuperant, però en una corva ha sortit per davant en derrapar-li la moto, i ha quedat relegat a la 6ena posició final.

A la segona cursa, potser sense la pressió de la primera, ha sortit el primer, i s´ha mantingut en aquesta posició fins a la baixada de la bandera final. Ha corregut perfecte, cometent pocs errors, i darrera d'ell apretaven amb força el Kiku primer, i el Nil Pons després. El Nil ha fet la volta ràpida, i ha apretat molt al Pol.

A la general, el Kiku ha quedat 1er, seguit del Nil Pons (que ha guanyat a la categoria iniciació també), i quedant el Pol 3er empatat a punts amb l'Angel, però amb la victòria ha quedat per davant.

Al podi, han obert el cava dels campions i s'han dutxat els uns als altres com de costum.

Be amics, ara ens preparem per la propera cursa, que és la primera del Campionat de Catalunya de Motocross, a Batea (Tarragona) el proper diumenge. Estrenarem equipament THOR, peto de cross. ulleres THOR, i LEATT BRACE per la protecció del coll del Pol.

A veure que tal va. Ja us explicarem.
MIREU EL VIDEO QUE ENS HEM CURRAT!!!

Pol i Roger