dilluns, 24 de març del 2008

Enduret d'Avinyo


























Amics del Pol; com ja us haviem dit, aquest matí hem anat a la població d'Avinyo, a 10 kms de Manresa, a córrer un Enduret (2º prova).


La crono que ens han preparat era curta, i es feia en poc mes de minut i mig. El tram era llarg, de mes de 4 minuts, ràpid, en baixada i força perillós.


A la primera passada el Pol ho ha fet força be, tot i que en el tram s´ha desviat una mica del traçat perdent pocs segons.


A la segona passada ha marcat el 2º millor temps a la crono, i al tram l'ha passat molt ràpid, assegurant de tota manera una possible sortida de pista.


A la tercera passada per la crono s´ha tornat a sortir de traçada. Ha perdut poc mes de 2 segons, però al final aquests segons que ha anat deixant pel camí han fet que quedés en 4º posició final, a menys de 2 segons del Angel Perales, i a menys de 5 del Enric Francisco (2on classificat).
Felicito al Kiku i l'Angel per l'excelent cursa que han fet (l'Enric fins i tot ha caigut), ja que el Pol ha rodat molt be i ràpid i tot i així no ha pogut esgarrapar els segons que al final han faltat.


En primer lloc ha quedat el Simeo, que no falla gaire, i s'assegura com a victòria les seves participacions.




Be amics, ara serà fins el proper diumenge, que tenim Cursa Americana a Perelada. A veure que tal (jo no m'atreveixo a avançar aconteixements)...




Salut i gasss;




Pol i Roger