dilluns, 5 de maig del 2008

Enduret MAC Reus...deja vú...

L'expressió "deja vú" significa que estas vivint una situació que ja has viscut anteriorment... i es la que ilustra millor que ninguna altra el que va passar diumenge al Enduret MAC Reus a Ulldemolins.

Varem dormir a la Fonda del poble; cap les 7:30 el Pol i jo varem anar tiran xino xano cap al paddock. El dia començava be, amb un clima calurós però soportable. Al Paddock xerradeta amb el Kiku, amb el Joan Font, el Pere Sala (que ens guarda les motos per la nit) i l'amic Toni.

A les 10:28 varem començar la cursa, amb la volta de reconeixement. La primera crono era bastant correcta encarta que una mica repetitiva (no hi havia "salsa"), el tram era ràpid i una mica perillós, i el rally era correcte encara que molt polsós. Hi havia 2 trialeretes, que es feien prou be.

COMENÇA LA CURSA DE VERITAT: A la primera passada per la crono el Pol fa 2º!!!!!!!darrera el Sime....Això comença be.

Al tram, va ràpid, tot i que el puc seguir (era previsible doncs sovintejaven les rectes). Crec que ha anat be, i no ha caigut. Agafa bon ritme, bons peraltes, i te bon gas.

A la 2º crono no va tant fi com en la primera, però tot i això fa 3er. BE!!!!

I després l'espera de resultats....ETERNA ESPERA (s´ho haurien de fer mirar)... i els resultats... i llavors lo de sempre....5è... i el Pol desmoralitzat. i el fet és que entre el 2on (el Miquel Pujol) i el 5è (el Pol) hi ha menys de 4 segons. Al mig hi cabien el Kiku (3er) i l'Angel Perales (4art).

Lo dit...ja ho haviem viscut a Avinyo i a LLagostera, i els resultats no arriven per 2, 3 o 4 segons. Els haurem de treure d'algun lloc....jo encara els busco.

Per acabar, sense ganes de polemitzar, sap greu que alguns pares siguin tant poc esportius i demostrin un comportament inadequat i poc educatiu. Hi ha poc respecte i poca ajuda d'alguns adults (avançaments, pols als nens, poca ajuda, bronques, i una mica de prepotencia), i sap greu tractant-se d'un esport de nens que ens ha de servir com a eina educativa de cara a la seva etapa adulta...però que hi farem, "c'est la vie". Qui es vulgui emprenyar que ho façi..jo passo.

Bona nit...gasss....i segons....

Pol i Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo con vosotros en lo que respecta al comportamiento de algunos "tutores". ¡habria que penalizarlos ó simplemente expedientarlos de alguna manera.
Ademas para que un niño aprenda esto de las motos tiene que divertirse, las presiones ya vendran con la edad.
Un abrazo
Team Schmidt
PD . ¡ por fin hemos acabado una ¡¡¡