diumenge, 4 de maig del 2008

MX Lleida - Campionat de Catalunya

Bona nit;

Ahir dissabte varem anar a Lleida, al circuit de Rufea a correr la 3º cursa del Campionat de Catalunya de Motocross.

El dia es va llevar sense núvols, calurós, i el circuit estava en perfectes condicions en quant al terreny e instal.lacions (les han millorat molt el darrer any). El circuit de Rufea es planer, amb 14 punts de salt, gairebé tots messetes llargues, que costava arrivar amb les petites 65. El terra era humit, tou i sense pedres.

Als entrenaments el Pol va fer la "pole" per davant del Oriol Casas, l'Enric Navarra i el Kiku.

A la 1º màniga el Pol va arrivar a la primera corva per dintre, quedant tancat, i formant part d'un grup de 5 pilots que anaven darrera el Kiku i l'Àngel que marxaven sols. Li va costar molt desfer-se dels rivals, i quant ho va haver fet, ja eren massa lluny, i estava massa cansat. Total 3er que no està malament.

A la 2º màniga va sortir millor, però en arrivar a la primera corva un pilot el va treure del circuit i el va tirar a terra. Quan es va conseguir aixecar, i engegar la moto, ja anava dels últims (17º a la 4º corva). I tocava remontada... Així ho va anar fent, fins arrivar al 9è lloc, i entrant enganxat al 8è, el Dani Tell.

A la general va quedar 4art, que no està malament, vist com va anar tot.

A la categoria iniciació, nova exhibició del Nil Pons...i no ho va tindrer fàcil doncs l'Aleix Canal li va donar força guerra les primeres voltes...però el Nil és molt Nil.

Demà us explicarem com va anar l'Enduret, que te "tela"....
MIREU EL VIDEO QUE ENS HEM CURRAT...i si voleu poseu comentaris (je, je, je...)