diumenge, 6 d’abril del 2008

Motocross de Batea (Campionat de Catalunya)







Bona nit amics;

Avui hem anat fins la població de Batea, a 12 kms de Gandesa (Tarragona), a córrer la primera cursa del Campionat de Catalunya de Motocross 2008.
Hem dormit a Gandesa, amb el Quim i el Marc Robert, i de bon matí hem anat cap al circuit.

El traçat es veia força ràpid, amb pujades i baixades, pocs salts, i sobre un terreny fangós al principi i polsós al final. S´han acabat fent piscines de pols, roderes profundes, i en general, el circuit s´ha espatllat molt en el transcurs del matí.

Als entrenaments el Pol ha fet el 4art millor temps, de 38 participants. La cosa pintava be.

A la primera màniga el Pol ha sortit be, passant després de la 3 corva ja en 3a posició, darrera el Quim i el Simeó. Per darrera apretaven l'Enric Navarra i el Kiku. Per culpa d'un pilot cigut a terra, el Pol s'ha agrupat massa al Enric i al Kiku, i després de 2 voltes l'han passat, primer un i després l'altre. Però aquest cop el Pol no ha caigut, cosa que si han fet tant l'Enric com el Kiku. Al final el Pol ha fet 3er.

La segona màniga ha estat molt accidentada per causa de la pols i l'estat del terreny. El Pol ha començat 3er, passant després a 2on lloc per la caiguda del Quim.

Poc després el Kiku l'ha avançat, però una caiguda del Pol sobre el Kiku (que estava a terra després d'un salt), ha decidit la cursa, en doblegar-li el plat de la moto del Kiku i havent aquest d'abandonar.

Al final, tot i una nova caiguda del Pol, ha aconseguit aguantar la 3era posició.

A la general: 1º Simeó (no ha caigut i ha anat molt fi), 2º el Quim i 3º en Pol.

Be amics, nou podi, i moltes i grans expectatives de cara a la temporada que començem.

Avui estrenavem equipament, i ens ha portat sort!!!

Fins aviat;

Roger i Pol
JA HEM PENJAT EL VIDEO


1 comentari:

Anònim ha dit...

recomeneu aquet circuit ?¿