dimecres, 24 de setembre del 2008

2º FESTA DE FI DE TEMPORADA DE MOTOCROSS DE NENS




















Bona Nit;



Com be diu el títol de l'entrada del Blog, estem preparant una nova edició de la FESTA DE FINAL DE TEMPORADA, per als nostres nois i els pares "patidors" i soferts esclaus d'aquests.



L'any 2007 (concretament el 30 de Desembre) es va organitzar la 1º edició, i va ser un gran èxit tot i les "males" dates en que es va fer. Varem rodar pares i nens tots junts, i ho varem passar molt be, tot i que els nois ens varen fer una bona repassada als pares, "salvo honrosas excepciones". Us poso unes fotos d'aquell dia... xules no?

Aquest any hem cregut que hauriem d'aprofitar la bonança metereològica d'aquestes dates, i alhora calia buscar un dia en que no hi haguéssin curses de cap tipus. Us asseguro que és molt complicat coordinar agendes de tanta gent.



Per aquest motiu hem pensat que el dia 12 d'Octubre (dia de la Hispanidad) podriem reunir-nos novament al Circuit Verd de Moia, i gaudir tots plegat d'un dia de bon Enduro i Motocross en companyia dels amics i les famílies.



En Jaume, de Moià, ens prepararà els circuit pertal que estiguin en perfectes condicions, i ens presenta una proposta de preus molt atractiva:



-Nen+tanda: 20 €




-Adult sense tanda: 13 €



També ens posa a la nostra disposició l'allotjament a la Masia del circuit, per a qui vulgui anar-hi el dia abans a començar la festa o entrenar. (preu a consultar)



Serà complicat (ja ho va ser l'any passat) que a tothom li vagi be, però seria bonic que ens hi reunissim quants mé millor. Per això no hem tancat la festa a cap categoria en concret, i podran rodar totes les motos sigui quina sigui la seva cilindrada.



Cal anar-s'hi apuntant, per definir a finals de Setembre un nombre aproximat de plaçes. Com que no conec a tothom i tampoc se qui llegeix el Blog, haurieu de fer córrer la noticia, i comunicar al Carles Hernàndez (Pare del Marc) o a mi mateix, si veniu i quans sereu. Podeu adreçar-vos al correu rogerprats@hotmail.com



Be amics, a alguns de vosaltres ja us fitxaré diumenge al Enduret. Ja tenim la màquina a punt. Avui per anar fent boca, hem anat a fer Enduro amb el Pol per la zona del Maresme, i s´ho ha passat de conya. Hem fet trialeres i corriols durant mes d'una hora i mitja sense parar. Ara està fet pols dormint, i jo m'hi apunto ja mateix...



Bona nit;



Roger

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Nosotros venimos, como no.
Seremos 3 + un perro + un loro.
Para rodar seremos 2
Sergio Sanchez
Papi Veloz
Nos vemos en Moia.
Estas iniciativas son las que merecen nuestros nenes.
Un saludo y enedevant nois.

Anònim ha dit...

ei crack!!!així m'agrada, remanat l'olla. kins bons records i que bé que ens ho vam passar. crec que nosaltres ja ens hi estem apuntant.
ah! les fotos stan molt xulis, però vigila amb la competencia que ve.per cert, tens pinces per la bateria del cotxe?????
salut. els robert