diumenge, 28 de setembre del 2008

Enduret de Cardona: 80 centessimes









Si amics, 80 centèssimes de segon és el que ha separat al Pol del podi al I Enduret de Cardona.


Aquest matí hem anat fins a Cardona a córrer la 7ena prova del Campionat de Catalunya d'Enduret.


Organitzat pel Motoclub AMVT, sobre un terreny en perfectes condicions mercès la pluja caiguda durant la setmana, i amb un dia radiant de sol, hem disputat un dels millors endurets que recordo. Poster junt amb el de Lluçanès, és en el que més ens hem divertit.


La crono es feia en uns camps de terra tova, i l'organització havia fet un parell de "cargols", molt habituals en aquest motoclub.El tram era ràpid, en pujada, i amb moltes rectes. No era el millor escenari per la forma de córrer del Pol.El Rally era perfecte, i discorria per senders ombrívols, boscos, cingles, caminets estrets,..tot sense massa complicació durant 22 km.


El Pol ha corregut molt be: la primera passada per la Crono ha fet el 4art millor temps, pero en el mateix segon hi havia 4 pilots. Ja es veia que avui aniria tot molt apretat.


El primer pas pel tram ha anat be, fins que a la darrera corva, ha fet un "punt mort" i ha estat a punt de caure. Ha perdut 4 segons, que al final han estat decissius.


Les seguents passades per la crono i el tram, el Pol ha fet sempre entre el 3er i el 4art.


Al final, com sempre, primer el Simeó, 2on l'Enric Francisco molt regular tot el dia, 3er el Jordi Sala, i 4art el Pol a 80 centèssimes del Jordi.


I el fet és que ja ens hem acostumat a perdre posicions per 1 segon o menys. Van molts punts perduts que al final trovarem a faltar.


Per la part positiva, el Pol ha quedat per davant del Angel, el Miquel Pujol i el Ramon Mascaró (amb una mala sort increible durant tot el dia), i això vol dir que retallem diferències amb ells, i dona emoció al campionat.


A Juvenils, molt bona actuació del Sergi Robert, que s´ha situat en el grup dels que van ràpid, i que cada cop es distancia mes del gran grup de pilots de la general. Ha avançat posicions a la general, i l'hem vist molt be tot el dia. A seguir així!


Be amics, l'amic Martí Robert m´ha fet arribar fotos que ha fet del enduret. La veritat és que hem descobert un gran fotògraf esportiu. Moltes gràcies!!!!!!!


Bona nit, i a descansar, que ja ens toca....


Roger