dissabte, 4 d’octubre del 2008

Motocross Social Sant Celoni








Bona tarda;


Aquest matí en Pol ha disputat una nova cursa del Motocross social del Motoclub Sant Celoni. Tot i que ens ho haviem pres com un entrenament, la presencia de pilots destacats del Campionat Català, ha fet que ens ho prenguessim al final seriosament, i la veritat és un molt bon dia de Motocross que no ha defraudat a ningú.


El circuit estava en un estat exelent gracies a la pluja caiguda ahir. El Pol i el Kiku han anat a córrer amb les motos d'entrenaments, sense preparació alguna, per reservar les màquines per l'enduret de demà.


Als entrenaments el Pol, ha fet el segon millor temps, darrera el Marc Hernàndez i davant del Kiku.


A la primera màniga el Pol ha sortit 2on darrera l'Angel Perales, pero la caiguda d'aquest l'ha deixat primer ben be 4 voltes senceres. Però una errada primer, i una semi-caiguda després, l'han despaçat a la tercera posició, darrera el Marc Hernàndez i l'Enric. El Marc Robert ha fet una molt bona 4arta posició.


A la segona màniga el Pol ha esta a punt d'anar a terra a la sortida, quan l' Enric Francisco l'ha envestit de costat, desplaçat aquest a la seva vegada per l'Eduard López que s'ha creuat. Llavors ja hi som, a remuntar desde la 7 ena posició, i en tres voltes ja el tenim a la 4arta darrera l'Enric. Davant marxaven ja sols el Marc Hernàndez i l'Angel Perales. En marc Robert ha estat derribat a la primera corva, i ha hagut d'abandonar: llàstima perquè avui ho feia molt i molt be i de ben segur hauria fet al menys un 4art lloc..


El Pol ha fet una molt bona cursa i ha aconseguit atrapar l'Enric, i inclús l'ha avançat aprofitant la presència de doblats. Però l'Enric no volia deixar-ho córrer, ha tornat a avançar al Pol en un salt volant....espectacular lluita: Felicitats nois!!!!


Al final, el Marc primer de la general, segui del Enric i tercer el Pol.


VIDEO http://www.youtube.com/watch?v=Gjjl3fKN2R8


Be, ha estat un dia prou mogut després de tot...i ara a preparar-se per demà, que tenim enduret a l'Espluga de Francolí.


Ja us explicarem com ha anat....gassssss, ....i una miqueta de sort!


Roger