dilluns, 6 d’octubre del 2008

Enduret del Francoli


Bona nit;

Avui em toca explicar com va anar l'Enduret del Francolí, 8ena prova del campionat català de l'especialitat....i dic que "em toca" perquè les coses no van acabar d'anar rodones del tot.

Abans de res cal dir que després dels endurets de Lluçanes i Cardona, teniem unes espectatives molt altes en quant a organització d'endurets (ens ho varem passar de cine!),...i varem quedar molt decebuts amb aquesta prova. Segurament no és culpa del Motoclub Frncolí, que hi posen moltes ganes i carinyo, però la veritat és que no varem disfrutar massa. No tant pels trams cronometrats (crono i tram) sinó pel Rally, que discorria per camins amb grava suelta, moltissima pols, i massa ràpids=perillosos. Tant sols hi havia un parell de km que anaven per boscos, i és massa poc per tot un dia d'enduro, no?

La crono era típica, en un camp, i no massa llarga. El tram era divertit, amb una 3era part en forma de Crono, una 3era part en un bosquet amb camins estrets, i la darrera 3era part en un circuit de Motocross...molt be, i prou llarga per fer-se bones diferències.

A la primera passada pel tram el pol va fer el 3e temps, a 3 segons del Simeo, i a 1 del Kiku. Pintava Be. Les cronos les feia be, i tot començava correcte.

La 2ona passada pel tram el Pol fa 4art, i el Miquel (màxim rival de cara al campionat) li treu 7 segons, posant-se davant del Pol.

A la 3era i darrera passada pel tram el Pol sabia que ho havia de fer molt be per avançar el Miquel Pujol i pujar al calaix. Va sortir com un tiro, volava materialment per sobre el circuit, i anava per un super-registre, de podi...però en una corva a la sortida del bosc va fer un recte, i li va costar molt reincorporar-se a la cursa. Va perdre mes de 25 segons, i tot i refer-se i acabar cedint sols 18 segons sobre el Miquel Pujol, en arribar es va ensorrar en veure el podi perdut. Però l'eforç li va valdre mantindre la 4arta posició, que no està malament!!! i els pares contents, perquè el Pol va demostrar una actitud lluitadora, i va plantar cara a un excelent pilot com és el Miquel Pujol.

Posicions finals: 1er el Simeo (no para), 2on l'Enric (un clàssic, tot i que un dia li donarem un susto) i 3er el Miquel Pujol (ha recuperat l'estat de forma). 4art el Pol (com sempre)

Ara se´ns escapa el Miquel a 11 punts a falta de 3 proves. Hem empatat en punts nets amb l'Angel. I toca lluitar i no rendir-se.

Be amics, aquest cap de setmana descans de curses, i celebrarem la festa de fi de temporada a Moia, acompanyats dels nostres amics "malalts de benzina"...NO HI FALTEU!!!!!!!!

Bona nit,

Roger