dimecres, 25 de febrer del 2009

Motocross de Bellpuig - Campionat d'Espanya Categoria mx Promesas



Bona nit;
Aquest cap de setmana es disputarà la 2ona prova del Campionat d'Espanya de Motocross, en les seves categories de MX Promesas, MX2 i MX Elite.



Xavi Hernàndez #4

Dissabte pel matí tindran lloc les dues primeres probes. A les 8 del matí anirem cap al Circuit de Bellpuig, i començarem el ritual de Verificacions Administratives i Tècniques. Això ens portarà ben be una horeta. I cap les 11 sortirà el Pol a fer els entrenaments cronometrats.
Esperem aquest cop classificar-nos per a la disputa de la cursa, tot i que si això no acaba passant tampoc ens desesperarem. Serà la 4arta cursa del Pol en la categoria, i tot i l'evolució positiva, no podem demanar-li encara massa coses.

El Pol està molt il.lusionat per la cursa, ja que li agrada el circuit, i el farà per primer cop a la seva vida tot sencer, pujades incloses. Allà ens tornarem a trobar els pilots habituals del Campionat, als que s'afegirà l'Oriol Casas com a novetat. Tenim ganes de veure de nou en acció al jove Jorge Zaragoza, fent plegades i avançaments espectaculars.

Dissabte per la nit ens quedarem a dormir a la zona, i diumenge tornarem al circuit, aquest cop com a públic per presenciar la cursa de MX Elite. Coincidirà amb la disputa de la primera prova de Motocross del Campionat Català en la seva categoria d'Alevins. Per tant animarem amb força al nostre pilot Marc Robert #199, i intentarem portar-li sort per estar ben endevant.



Aquest cap de setmana coincidien varies curses, entre les que hi havia la primera prova del ampionat de Catalunya d'Enduret, a Sitges. Per la coincidència de la prova de MX Elite, hem decidit no disputar l'enduret, i molt probablement acabarem fent alguna proba d'aquest Campionat sempre i quan no coincideixi amb cap Motocross, que és l'especialitat que de veritat agrada al Pol.




Vico #71

Be doncs, per anar fet boca, penjo 5 fotos de MX Elite del passat cap de setmana: l'Alvaro Lozano #5, Xavi Hernàndez #4, Gerard Salavedra #41, Javi Garcia Vico #71 i Maxime Lesage (espectacle pur) #22.




Maxime Lesage #22

Us hi esperem a tots, per animar al Pol el proper dissabte. Us agradarà molt...




Gerard Salavedra #41

Gassss per un tub!
Pol i Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

molta sort a tots, que us ho passeu molt bé, i si a sobre els resultats hi acompanyessin ja seria l'hos...... una abraçada fortíssima i ja ens ho explicarem.
sobretot motiveu molt en Marc 199,
que de l'enduret ja ens en cuidarem nosaltres.Un petó
La Roberta