diumenge, 12 d’octubre del 2008

Festa de cloenda de la Temporada 2008











Bona nit;


Tal com avançavem anteriorment, avui ens hem desplaçat al Circuit Verd de Moia, per gaudir de la Festa de Cloenda de la Temporada 2008, juntament amb gran part dels "rivals-amics" del Pol, aquest any.


La veritat és que ha vingut molta gent, ben be el doble que l'edició anterior, i això ens omple a tots d'orgull, ja que vol dir que hi ha un molt bon ambient entre els pares i els nens del Paddock, cosa que segur que no passa en altres categories i/o esports.


No voldria resaltar a ningú en especial, però he de reconèixer que m'ha fet il.lusió poder comptar amb els amics de terres tarragonines, les families Tell i Masdeu al complert, i els amics gironins de la familia Oliver.


La festa co-organitzada amb en Carles Hernàndez, ha estat un èxit: el dia ha estat bo, el circuit correcte (una mica massa de pols però no passa res), i el dinar....espectacular. El Santi, de Moia ens ha preparat un dinar molt bo, i abundant...amb unes postres de xupar-se els dits...: Macarrons pels nens, amb carn a la brasa de segon. Els pares amanida i carn a la brasa amb mongetes i patates.


Però anem al tema motos: el Pol ha rodat tot el dia amb la Yamaha 85; ha anat a un molt bon ritme i ha patit un parell de caigudes (les habituals) sense importància. Ens han acompanyat una gran quantitat de fèmines: la Mireia Badia, la Carla, a Monica, la Laia,...deu ni do la presència femenina a la festa.


Dels pares moteros, sense comentaris: la major part s´han (ens hem) rajat i sols el Carles, el Pere Sala, el Jordi Oliver (sorprenent el ritme que duia), el pare Botifoll (perdó però en se el nom), el Leandre Casas i l´Angel Perales, s´han atrevit a rodar amb els nens. Jo he fet una tímida intentona final, però ha quedat en això...quasi millor ho deixem.


L'any que ve hem de ser mes, i arrivar a la xifra de 100 persones...segur que ho aconseguirem i farem d'aquesta festa un "classic" dintre el calendari.


Be, ara ja som a casa, dutxats, i els nens ja dormen, cansats d'un gran dia de motor. Demà prepararem les màquines, que diumenge tenim cursa a Bellpuig....
Fotos: http://picasaweb.google.com/pratsroger/FestaDeCloendaDeLaTemporada2008#

Ja us explicarem;


Bona nit;


Roger




Nota: les fotos les penjaré al PICASA i posaré el Link durant la setmana. No han quedat massa be per la presència de pols i manca de llum, però alguna la podrem aprofitar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

LA PORTADA ESTÀ" DE MUERTE " EL DIA VE SER FANTASTIC I L'AMBIENT DE CONYA. GRACIES PER TOT ORGANITZADORS.
QUE VAGI MOLT BE A BELLPUIG, PERÒ NO VOLEM MÉS XOCOLATA, ES QUE A LES "CARTUTXERES" JA NO NI CAP NI UN GRAM, VAL?
MOLTA SORT, I PETONS

els robert 103 i 199

marc ha dit...

si voleu al blog dels robert també hi ha l´ostia de fotos...
Martí

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!