diumenge, 21 de setembre del 2008

MX Vallgorguina MX100










Bona tarda;


Aquest matí hem anat al circuit del Parc Motor de Vallgorguina, on el Motoclub Sant Celoni organitzava amb la seva acostumada professionalitat, una nova prova del Campionat de Catalunya de Motocross. El Pol no podia córrer, com tampoc el Quim ni el Marc Robert, ja que no hi havia categoria Aleví i que han acompanyat tot el matí al Pol veient curses.


La veritat és que la categoria MX100 acaparava tota la atenció pel seu alt nivell de pilots. Amb 40 inscrits superava als de categoria Iniciació i MX3.


Hem estat fent fotos, animant al Sergi Robert #103, i fent-la petar amb tothom que trovabem.


El Sergi ha fet uns entrenaments discrets, cosa que l'ha situat a la 2º filera de la graella de sortida, i s'ha col.locat darrera el Gerard Garcia. Aquest fet ha provocat que les sortides (la seva especialitat darrerament) no fossin massa bones, i s'ha vist obligat a remuntar. Ha fet un gran pilotatge, ràpid, amb salts espectaculars.


A la 2º màniga ha sortit millor, però quan ha avançat al pilot 101 (veure foto), aquest l'ha fet caure en un mal lloc, i els controls no l'ha ajudat fins que han passat tots els pilots. LLavors ha tornat a tindre la feina feixuga de remuntar, cosa que ha tornat a fer de forma molt brillant. La llàstima és que no ha tingut massa temps per avançar mes pilots, acabant una mica enderrerit.


De tota manera el felicitem per la seva progressió, i serà un dur rival de cara al proper any, on ja tenim ganes de retrovar-nos lluitant com fa un parell d'anys.


A la categoria Iniciació, sense haver pogut veure la 2º màniga, ens imaginem que en Nil Pons haurà tornat a arrassar amb els seus rivals. A la primera al menys així ha estat, i ha demostrat que esta graó i mig per sobre la resta. Cal comentar la progressió espectacular del Salvador Ubach, que tot just un any després d'haver començat a rodar ja va com un tiro, lluita com un veterà, i estem segurs que arrivarà molt lluny amb el pas del temps.


Be amics, el proper diumenge tenim Enduret, amb la 7ena prova (d'11) a Cardona. A veure que tal.

Per cert, ja esta el video dels entrenaments d'ahir:
Ja us explicarem;


Bona nit;




Roger