dissabte, 20 de setembre del 2008

Entrenaments a Vallgorguina amb la YZ85






Hola bona tarda!

Avui hem anat a entrenar amb la Yamaha YZ85 al circuit de Vallgorguina. Hi havia molts pilots, doncs demà s'hi disputa una prova del Campionat de Catalunya, en les categories Iniciació, MX100, i MX3. Entre altres el Pol ha rodat amb el Sergio Castro, l'Arnau Sànchez (amb una KTM85), l'Angel Perales, el Biel Ferrer, l'Adrià Baena i en Josep Garcia Muntaña,... un molt bon grup de pilots per medir el potencial del Pol en aquesta nova categoria.

El circuit està força canviat, sobretot en el darrer terç del mateix. Han fet dues messetes llargues abans de la recta de sortida, i el Pol se les empalmava molt be (veureu el Video). La veritat és que el Pol ja està preparat per córrer en aquesta categoria, però no pot per la seva condició d'Aleví.

Hem tingut la presència del Nacho, el fill del Ignasi que em va comprar el remolc Comanche. Era el seu primer dia, i deu ni do com comença! Cal acabar d'uniformar-lo i protegir-lo una mica, però està en el bon camí. Crec que si continua entrenant aviat formarà part de la nostra "familia" de "malalts per la moto".

Be doncs, ara marxem cap a Ravós de Terri a veure Quads. Ja us explicarem.

Apa siau;


Roger