diumenge, 18 de gener del 2009

Castello d'Ampuries








Bona vesprada (com diuen per terres valencianes)!

...aquest cap de setmana ha estat novament intens, pel que respecta al tema motor: dissabte va tindre lloc a Porqueres la FESTA DEL MOTOR de la FCM de Girona (dinar i entrega de premis 2008), i avui hem anat a entrenar a Castelló d'Ampuries.

Anem a pams!: començaré explicant els entrenaments, i dimarts penjaré l'entrada de la Festa del Motor.

Doncs si, aquest matí hem anat a recollir al Pol que s'ha quedat a fer nit a Can Robert, juntament amb en Jordi Braqué i el Quim Ruiz (quina colla i quin valor tenen el amics de Porqueres!!!), i llavors tots cap amunt.

Un cop al circuit de Castello d'Ampuries ens hem retrobat amb els amics Pons, Oliver, Navarra, i d'altres pilots habituals del Campionat de Catalunya de MX. Tot plegat ha fet que hi hagués molts pilots en pista, i semblés mes una cursa que uns entrenaments.

El terreny estava un pel tou, i amb el pas de les hores s'ha anat desfent una mica, creant-se profundes roderes que feien difícil la conducció. Apart d'això, la resta perfecte: bon sol, bons amics, i molt de gas.

Ens ha sorprès (gratament) en Roger Oliver amb la Suzuki 85, que anava com un autèntic tiro!!! ho fa molt be, i serà un dur rival en el Campionat de Girona de MX i Curses Americanes. L'hem de convèncer perquè segueixi a 65cc. Crec que és un ferm candidat al Campionat de Catalunya de MX Aleví.

En Nil Pons anava amb la MTK65, amb el nou disseny: molt maca, tot i que pel tamany del Nil, aviat li hauran de posar rodes mes grosses. Pel que fa a la conducció que hem de dir? va com un rellotge suïs...molt fi i molt ràpid...tremoleu rivals que aquest noi encara ha millorat mes...

En Marc Robert estrenava la KTM65 "Big-foot", o sigui rodes grosses: el Martí s'ho ha currat de valent i li ha quedat una màquina molt maca i ben acabada. Aquest any donarà guerra als de davant, de ben segur.

El Sergi segueix convalescent de la lesió que va tindre a finals de 2008, però sembla que ben aviat estarà donant gas amb els nois...crec que ja en te ganes.

I el Pol, com el Jordi Braqué, prou be. Van millorant. Sobretot donen mes gas, i estan perdent la por a la potència dels motors. El Pol ha rodat amb la Yamaha (rodes grosses) i hem pogut veure que si be la moto va com un coet, ell es trova mes a gust amb la KTM de rodes petites. El circuit estava massa destrossat per fer experiments. De tota manera estem contents, ja que cada cop fa millor la seva assignatura pendent: el pas per corva. Els salts, rectes, ....ja ho fa molt be.

Be doncs, ara a descansar que demà toca treballar per "pagar els vicis del nen",..ja, ja. I el cap de setmana segurament hi tornarem. On? no sabem ja que tenim un problema de mobilitat que encara hem de resoldre...però queden 5 dies....

Bona setmana;

Pol i Roger

3 comentaris:

Anònim ha dit...

molt ben explicat, jo no ho hauria dit millor tot aixó. Roger de valor res , si els nois t'ho posen facil...., cap problema. Crec que ho haurem de repetir, els nanos s'ho mereixen. A per cert, maques les fotos, gràcies per tot. La Roberta.

Anònim ha dit...

POL molta sort en aquesta nova temporada,segur que ho faras molt be tan en la ktm com en la yamaha.
Nosaltres seguirem les evolucions del campionat en el teu blog.

Una abraçada des de les terres de l'ebre.IKER

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Iker. A veure si correm alguna cursa per la teva terra i ens podem coneixer. Una abraçada amic. Pol 4