dimecres, 21 de gener del 2009

Festa màgica de la moto de Girona

Bona nit;

El passat dissabte va tindre lloc al Restaurant La Masia de Porqueres, la Festa Màgica de la Moto de Girona, organitzada per la Federació Catalana de Motociclisme de la delegació de Girona.

Ja sortint de casa varem trobar al pilot Narcís Roca fent un entrenament al aparcament d¡una discoteca propera a Cabrils amb la seva BMW. Feia uns números molt espectaculars, i ens hi varem quedar força estona gaudint del espectacle improvitzat.


Cap a les dues arribavem a Porqueres, i allà ens varem trobar amb els pilots habituals del Campionat de Girona. No hi faltava ningú: el Gerard Garcia, Nil Bussot, Ferran Arnau, germns Navarra, en Nil Pons (molt ben acompanyat pels pares i avis), el Quim Ruiz, en Roger Oliver, i com no, els amics Robert i Braqué, amb qui varem compartir taula. També en van acompanyar en el dinar en Jaume i la Roser de Cat-MotoR, i en Xicu, un amic del Martí.


Després d'un molt bon dinar varen fer el repartiment de premis. El Pol va recollir un 6e de curses americanes (se´n va saltar masses), un 3er de Motocross i un 2on de Resistència. Gens malament, tot i que la lesió que va tindre a mitjans de temporada no l'ha permès accedir a millors posicions tot i les victòries aconseguides.



Al final varen sortejar articles relacionats amb el mon del motor. La sort va ser molt esquiva fins al final, que ens va acabar proporcionant uns pantalons Hebo, uns guants Yamaha, i un lot de productes d'una botiga de la zona.

Un cop acabada la festa varem anar a Can Robert a rematar la festa, i a dixar als nens que s'hi quedaven a dormir, per anar a entrenar el diumenge seguent pel matí.

Un èxit de festa, d'organització i d'ambient del motor. Tot un exemple per la Federació Catalana de Barcelona, que no sap/vol fer actes tant divertits i acollidors com aquest. Actes com el d dissabte fan que valgui la pena tindre la llicència per Girona.

Es d'agraïr l'esforç i dedicació de la Dolors durant tot l'any, la cara amable i sempre atenta, de la Federació de Girona.

Be doncs, ara ja s'apropa el cap de setmana i cal anar pensant que farem...no se....potser entrenar?

Gasssss a tope, que queda poc per l'inici de temporada!!!!!!!!!!!

Roger