dimecres, 4 de juny del 2008

Cap de setmana de descans







Hola;


Aprofito per penjar la foto que va fer Jaume Gomà de Cat-motoR el passat diumenge a Castellolí, i que està penjada junt amb la de la resta de pilots a la seva web (clikeu el link lateral de cat-motoR).


Penjo també la del Nil, que està xula!! Pel que hem vist a les classificacions de la cursa, va perdre el 1er lloc per 1 dècima de segon!!!!!!!!!!!!! Mala sort doncs pels amics de la Garrotxa, tot i que de ben segur aquest fet quedarà com una anècdota a final de temporada, on en Nil ha de fer primer (es un crack). Per cert, aquell que es veu al fons es l'Albert Pons, ja recuperat de la greu lesió que va patir al Memorial Toni Soler.


Aquest cap de setmana toca "descans del guerrer", ja que tenim la moto al mecànic per resoldre els problemes que li varen sortir diumenge (embrague+retens). Pel que es veu, l'embrague es va cremar amb anterioritat a la cursa de diumenge, al cross de Ponts, per la presència de fang a la pista i una conducció massa agressiva. Total, embrague totalment nou, moto a punt, i el dia 15 cap Salomó.


Al final el calendari ha deixat aquest, un cap de setmana cosit de curses: Sant Celoni, Riudecols, Linyola, Osona-guilleries,...que de ben segur permetran mantindre en forma als pilots. Sort a tots! Per cert, amics de Polea, per quant un SX de 65cc? Esperem poder anar a LLivia on tant be ho varem passar l'any 2007.


Una abraçada i bon dia a tots;


Roger


2 comentaris:

NIL #46 ha dit...

HOLA POL! JO AQUEST CAP DE SETMANA TAMBÉ DESCANSO.ESPERO QUE NO ET DESANIMIS PER L´AVERIA DEL DIUMENGE QUE ENCARA ENS QUEDEN MOLTES GUERRES PER FER .A LA PISTA AMB LA MOTO I FORA AMB LES CARTES!!!! JA,JA,JA.....SALUT AMIC!!!!

Roger ha dit...

moltes gracies campió!!!!!