diumenge, 1 de juny del 2008

Enduret de Castelloli

Bona tarda, ...o millor dit mala tarda;
Aquest matí plujós hem anat a Castelloli on s'ha disputat la 5ena prova del campionat de Catalunya d'Enduret.
El Pol estava animat, i pensava que amb les millores que haviem fet a la moto, i que tant bon resultat ens havien donat a Olvan i a Ponts, avui era el seu dia...i vaja que si ho ha estat!!
Primera volta (reconeixement): el Pol te problemes per passar alguna trialereta i diu que la moto no va massa be. Jo penso que son manies, tot i que durant el rally (que fem amb el Jordi Braqué) fa coses extranyes...
A la primera crono sembla que la moto no va malament, i provisionalment fa 3er. Al tram puja amb força, però no el veig del tot fi.
Quan acaba el tram començen els problemes, i sembla que el Pol te problemes amb el canvi. Després de 20 km amb molt problemes la moto ha dit prou, i s´ha quedat sense embrague.....i el Pol desesperat com us podeu imaginar.
Hem intentat arreglar-ho però ha estat impossible. Hem deixat la moto al bosc, i després de carregar-ho tot l'hem passat a buscar i cap a casa amb la cua entre les cames....MALA SORT POL... SON COSES DEL ENDURO...AVUI T'HA PASSAT A TU I UN ALTRE DIA A UN ALTRE.
M´ho dic i m'ho repeteixo, però sap greu perquè ho estava fent molt be, i fins ara no haviem patit problemes en els endurets.
Total: demà cap al mecànic a fer una posta a punt i dexar-la a to per la propera cursa, que serà dintre de 15 dies a Salomó.
No tinc fotos, ja que no estava de massa humor. Les agafaré de Cat-motoR, i les afegiré quan surtin.
Fins aviat amics;

Roger

2 comentaris:

marc ha dit...

Anims POl, si et serveix de consol, et diré que a en marc tampoc li va anar massa bé el dissabte.Encara queden moltes curses i estic segur que les coses ja funcionarant com us mereixeu.
Fins aviat!

Anònim ha dit...

Vinga Polete (i Roger, clar) no et desanimis que això són coses que passen...

Per cert, sort que la cursa dels peques a Figueres es va fer el dissabte, perque el diumenge va ser brutal de fang!!!! Tinc fotos d'en Marc i en Sergi, però si te les donc a tu (Roger) molt possiblement no arribin mai als seus destinataris, així que si veieu el meu missatge, envieu-me un mail a berta@fotoquad.com i us les enviaré!! (n'hi ha una de molt xula del "putu doblat" com diu ell, jajajaja....)

Una abraçada molt forta Polete i ens veiem aquest finde!!!

BERTA