diumenge, 25 de maig del 2008

MX Ponts Campionat de Catalunya












Bona nit;


Aquest cap de setmana hem anat a la població lleidetana de Ponts a correr la 5ena prova del Campionat de Catalunya de Motocross.


El dia s'ha aixecat un xic ennubolat, i tot semblava indicar que acabariem passat per aigua, com així ha estat finalment.


Els entrenaments s'han fet sobre terreny bastant humit, però sense massa fang. Els temps han estat correctes i el Pol ha fet 4art, darrera el Simeo Ubach (pole), el Quim Ruiz i el Kiku.
A la primera màniga ha començat a ploure amb prou força, i l'organització h decidit retallar una part del circit, degut a que s'estava fent un fanget molt relliscós que dificultava les pujades fortes de la part intermitja.


El Pol ha surtit be, 5e darrera el Quim, el Simeo, l'Angel i el Kiku, però ben aviat ha pogut avançar al Kiku en una errada d'aquest, i posteriorment al Angel. Llavors el Pol s'ha sentit molt a gust, i ha apretat molt el Quim, avançant-lo inclus en aguns punts, tot i que al final, la presència de nombrosos doblats, ha fet que el Pol acabés 3er.


A la segona màniga seguia plovent i el circuit es complicava pels mes novells. El Pol ha surtit malament ja que s'ha engaxat amb el Marc Hernàndez, i s'ha trobat 6è, fins que el Simeo ha comès una errada i l'han avançat tant el Pol com l'Oriol Casas.

El Kiku ha caigut i l'Angel també coma mínim 3 cops. Això ha fet que quedessin molt enderrerits a la classificació final.

Posteriorment el Sime s'ha refet d'un mal inici i ha acabat guanyant davant el Quim i l'Oriol Casas; 4art s'ha mantingut amb comoditat el Pol, que ha anat recuperant terreny però que li ha mancat cursa per fer tercer.

CLASSIFIACIO: http://fedemoto.net/ImgNoticia/19/2008/05/MXponts08.pdf

A la general, 1er el Sime, 2on el Quim i 3er el Pol. El Campionat es posa interessant pels 2 primers (Quim i Sime), i s'agrupa pels de després (Angel, Kiku, i Pol).

JA esta disponible el VIDEO de la cursa al lateral del Blog.

La propera setmana, Motocross de Figueres i Enduret de Castelloli...."casi ná".

Apadew;

Pol i Roger