dissabte, 24 de maig del 2008

Motocross de Ponts 2006

Bon dia passat per aigua;

Avui marxem cap a Ponts (Lleida) per disputar demà una nova cursa del Campionat de Catalunya de Motocross Aleví.

Porta plovent uns dies, i puc imaginar com estarà el circuit. No fa tant, al 2006, en Pol hi va disputar una cursa, en unes condicions infernals. Crec recordar que a la 2º màniga tantsols varen sortir 5 nens, ja que la resta varen marxar un cop varen veure la situació de la primera (foto de la sortida). El Pol va donar 2 voltes en 15 minuts, i va caure no menys de 15 cops per volta. Costava aixecar la moto, pesava la roba, i varem quedar molls com pops. Però va acabar, i no el darrer...molt de mèrit en un nen que corria la seva 2º cursa amb una 65 amb marxes.

Demà veurem,..el Pol és una mica mes gran i te més experiència...intentarem aprofitar l'ocasió que es presenti.

Ja us explicarem,..per mostra us passo fotos del 2006.