diumenge, 11 de gener del 2009

Seguim entrenant




Si,... com la resta de pilots, el Pol està fent els primers entrenaments de la temporada amb la KTM85. Avui hem decidit anar a Vallgorguina degut a les plujes caigudes els darrers dies, que ens feien témer que la majoria de circuits estarien en un estat infernal. Al menys Vallgorguina te el circuit "petit" on es poden entrenar determinades coses que costa mes fer a la resta de circuits mes "grans". I hem encertat, hi havia molt de fang i basses, tot i que amb el pas de les hores el circuit ha anat millorant molt.

Ens ha acompanyat l'amic Jordi Braqué, i hem fet uns molt bons entrenaments. Hem assajat pas per corva i diferents traçades. També hem fet tandes de persecució per divertir els nois, ja que el circuit petit cansa una mica.

Els nois han sortit al circuit gran, però el lamentable estat en que es trovaba feia impossible anar ràpid, i enseguida han tornat al circuit del costat-

Al final hem fet unes quantes fotos per penjar al blog i cap a casa...i tota la tarda rentant el fang que s'ha emportat enganxat a la moto i la roba.

Ara ja hem acabat, i descansarem una mica tot veient el Barça...a guanyar!!!

Be doncs, fins a la propera!!
Pol i Roger