dijous, 1 de maig del 2008

Curset PoleaSX amb Xavi Galindo

























Bona nit;



Avui ens hem desplaçat a la llunyana població d'Alpicat per assistir a un interessant curset de MX organitzat per PoleaSX (Pato Terradas), comptant com a monitor amb el pilot Xavi Galindo.



Hi havia uns 30 inscrits, i ens han separat en 3 grups. Al dels nens hi havia, apart del Pol, el Quim, en Nil Pons, en Simeo, el Marc Hernandez, l'Oriol Casas, l'Oriol Oliva, El Joel Miravall, i el Salvador Ubach. Com veieu, un grup molt potent de pilots que s´ho han passat molt be sobre sorra de "platja". Ho han fet molt i molt be, i anaven super-ràpids.



També han rodat en un circuit de Motocross que fa servir el Xavi per entrenar. Era ràpid, amb força salts, llarg, amb dubbies,..o sigui,tot el que agrada als nois.



Al migdia hem parat a dinar. Ens han preparat unes butifarres amb cansalada, amb torrades, i ens hem posat "les botes".



Per la tarda han seguit rodant (no es cansen mai). Han fet una cursa entre ells, i llavors el Quim ha caigut molt fort en un salt, fent-se mal al braç.



Hem decidit donar per acabada la jornada, i hem recollit per tornar cap a casa. En Pol esta molt cansat i ha dormit tot el cami.



Qui vulgui mes fotos (en tinc mes de 150) del curset que em deixi un comentari en el peu del article i les hi faré arribar.


JA ESTA PENJAT EL VIDEO A YOUTUBE: Polmx4 o Polmx28. El podeu veure al panell ed videos del Blog.


Felicito al POLEA SX per la bona feina que han fet, i en especial la simpatia i "bon rotllo" que han creat en tot moment en "Pato" Tarradas, l'Alfred Camps i en Xavi Galindo. Els nois s'han trobat molt a gust amb ells, i els pares també. FELICITATS I A TORNAR-HI!!



Demà ens prepararem per les curses del cap de setmana. Ja us explicarem;



Bona nit: Roger