dimarts, 15 de juliol del 2008

Ja som aqui!!!!!








Bona nit;

Avui hem arrivat finalment a casa; després d'un llarg viatge fins a terres belgues (Limes) on varem desplaçar-nos per a competir al Masterkids 2008, avui finalment hem tornat a caseta. Este cansats, quasi destrossats després de 1200 km, a 120 km/hora. Varem marxar dimecres passat, i entre dissabte i diumenge es varen desenvolupar les curses de Masterkids.
la 6ena edició de Masterkids ha reunit aquest any a 845 pilots; d'Europa quasi tots, i una petita delegació dels USA, sud-africa i Illes Bermudes.

Ho hem passat de conya amb l'experiència, tant en lo que respecta al viatge amb autocaravana, com a les curses i l'ambient que ho ha rodejat tot. Hem flipat amb l'organització d'un event d'aquesta magnitut....EXCEL.LENT!!!!!!!!!!!

En quant a resultats, la cosa ha anat mig i mig.
El grup D (65 cc de mes de 10 anys) va ser potser un dels mes competits i amb major nivell: 97 pilots, amb americans (Matt Burkeen), el Campió d'Europa (Davy Potjes), de França (Lucas Imberte) i el de Bèlgica...tela marinera...
Dissabte 12/07: Varem començar de desastre (no per culpa del Pol sinó que d'un caigut que va quedar sota la moto del Pol), i varem anar millorant. El Pol es va classificar per a la final OR, on només passaven a la mateixa 15 pilots per grup ( 3 grups de 45 pilots).
Diumenge 13/07: A la final el Pol va fer un meritori 32º lloc (de 45) de la final OR del grup D, tenint en compte el handicap de que sortiem a les graelles desde 2º fila. En les dues mànigues va sortir a la cua i va haver de remuntar. Feina complicada...
Millor de tota manera els va anar al Quim (7è) i al Simeó (10è). Bones sortides, i un gran ritme de cursa, varen demostrar l'alt nivell del Motocross català: Felicitats.

Be amics, per anar fent boca us avanço 4 fotillos, i demà amb mes calma farem la crònica i penjarem alguna coseta mes.

Per cert, Tres Turons, o sigui Catalunya va quedar 8ena,.. i España (la més "castissa i flamenca") 38ena....ahí está "el dato"...
Dilluns, per si ens havia sapigut a poc, varem anar a entrenar a França amb el Simeó i els germans Marc i Sergi Robert. No aren parar fins que se´ls va acabar TOTA la benzina. No està gens malament, no? La plegada és del entrenament que varem fer a Etain (França).

Bona nit,

Roger