divendres, 18 de juliol del 2008

Mes Masterkids 2008












Bona nit de nou;


Ja han passat uns quants dies desde que varem tornar de Bèlgica, i avui penjo una nova serie de fotos del viatge, el paddock i alguns pilots en cursa. Tenim fotos de la sortida HOLSHOT del Kiku!!!!!! del Nil donant gas com de costum, i del Marc Robert en plena guerra.


Per començar cal reconeixer que l'experiencia de conviure i viatjar en autocaravana ens ha agradat molt. Hem estat lliures perparar a dormir on hem volgut: a peu de platja a l'anada, i a una area molt ben equipada a la tornada.
El paddock era espectacular, amb mes de 500 autocaravanes ocupant tres camps inmensos. El pimer dia va ploure, i l'arribada de les autocaravanes va esdevindre un espectacle. Com relliscaven!!!
Durant l'estada els nens ho han passat de cine. Marxaven de bon matí, i només els viem a l'hora de les curses i per sopar.


Les curses van començar puntuals, i es van disputar 90 mànigues, mes entrenaments. Quan encara estaven els darrers pilots d'una màniga, ja sortia la màniga seguent. I sense transponders. Un exemple d'organització a tots els efectes.

Els resultats ja els sabem tots. Destacar el gran potencial del motocross català en categories petites (50 cc). A mesura que van creixent els nens, les diferències amb els Belgues, francesos, i com no, els americans, incrementa. Crec que al 65 2º anys i sobretot 85 cc, es on es veia un nivell mes alt, i on inclus el Sergio Castro (un crack del campionat nacional), ho passava malament per seguir el ritme dels de davant.

Be amics, us deixo per avui. Demà tenim Cursa Americana a Torrella de Montgri, i diumenge exhibicio d'Enduro a Polinya. Això no para ni al estiu...

Per cert, espero que demà o diumenge ja estigui disponible el video resum de la cursa Masterkids. Tamb´penjaré les fotos en PICASA.

Us recordo que potser diumenge ja sortim a Motor a Fons. Tots preparats amb el video.

Petons a tots.

Roger i Pol