dissabte, 19 de juliol del 2008

Curs americana de Torroella de Montgri






Bona nit a tots;

Aquest matí, no prou farts de motos, ens hem encaminat el Pol i jo, cap la bonica població de Torroella de Montgri (Girona) per disputar la 5ena prova del campionat de Girona de Curses Americanes.

Sota un sol asfixiant, amb 37º a l'ombra, els pobres nens han corregut en un circuit facilon, tipus mongeta, col.locat en un camp de futbol de terra.

La cursa ha anat be pels nostres interessos. El Pol estava molt motivat, i tot i que la competencia era forta (hi havia 18 pilots), el Pol estava molt segur de les seves possibilitats.

A la primera màniga Holshot, i tant sols l'Enric Navarra li ha posat dificultats. S´han avançat mutuament un parell de cops, fins que l'Enric ha caigut. Al final, 1er el Pol, seguit del Nil Pons.

A la segona màniga el Pol ha sortit primer també, però ha estat avançat a la primera corva pel Roger Olivé i l'Enric Navarra. S´ha mantingut tercer apretant fort al pilot que tenia davant, fins que l'Enric ha tornat a caure, i llavors, ja sabedor que quedava primer, ha actuat amb seny i ha aguantat la seva 2ona posició, que al final li ha donat el primer lloc de la general.

Be, al final ha valgut la pena la calurada que hem passat!!!

Demà anem cap l'exhibició d'Enduro de Club Extreme FM, amb el Simeo, el Kiku, el Marc Hernandez, el Quim Ruiz, l'Arnau Sànchez, i en Miquel Blasco. Ja us explicarem....bona nit.

Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

FELICITATS CAMPIÓ!!!!!
LA VERITAT ÈS QUE EL POL ESTAVA A UN ALTRE NIVELL.
ROGER, GRÀCIES PER TENIR EL BLOG TANT SUPERMEGAACTUALITZAT, AL DARRERA VOSTRE SOMS MOLTS ELS QUE DISFRUTEM.
COM DIU EL KIKU, LA ROBERTA.
AH!! COM VA ANAR L'ENDURO XTREM ???