dilluns, 21 de juliol del 2008

Exhibicio Enduro Clubxtreme FM









Bona nit;


Com ja us havia adelantat, ahir diumenge varem anar una colla d'amics a Polinya a disfrutar d'un matí de bon Enduro, gràcies a Club Extreme FM, i al amic Julio Garcia al capdavant. El Julio és un bon amic de la familia, i te gran apreci pel Pol. El segueix periòdicament, i l'anima a seguir lluitant.


Be doncs, sota un solet de Juliol (no tant animal com el de Torroella deMontgri), els nens varem rodar en un circuit mixte: mig motocross, i mig enduro. La part endurera tenia un parell de passos complicadets, però a mida que varen anar-hi passant, es van acostumar a ells.


LA part crossera era ràpida, amb messetes, salts dobles, pujadors,i peraltes...de conya!


El salt doble de baixada feia una mica d'impressió (hi ha una foto del Kiku fent el salt), però gràcies al Kiku pare, el Pol s'hi va llençar i al final el volaba amb facilitat.


Varen vindre, apart del Pol, el Simeo i el Salvador Ubach, el Kiku, el Marc Hernàndez, el Quim Ruiz, el Sergio Sànchez, l'Adria Baena (va caure i es va fer mal), en Biel Ferrer (va trencar la moto) i el Miquel Blasco (deu ni do com va el "nen").


A mig mati varen fer mànigues de 2 en 2 pels grans, i dels nens només varen córrer el Pol contra el Sergio Sànchez. La cursa era desigual, i va servir de poca cosa. Potser només per veure com el Pol s'encallava en un pujador, i havia de recuperar per tornar a avançar al Sergio, però poca cosa mes. Una altra cosa hauria estat amb el Kiku o el Simeó....ufff.

JA HE PENJAT EL VIDEO DE LA JORNADA (curtet)
Per últim vull destacar la reaparició del Cesar Valdepeñas. Després de múltiples lesions, i problemes de salud, va tornar a deleitar-nos amb el seu estil de conducció super-agressiu que tant agrada als nens i pares, i amb salts acrobàtics de freestyle. Llàstima de caigudes perquè aquest noi hauria arrivat lluny. Anims i torna quan puguis!!!


Be amics, ara serà fins diumenge, on correrem una Cursa de Resistencia a La Molsosa (Lleida), fent equip amb l'Enric. No se si guanyarem, però us asseguro que ho passarem de cine i riurem com ningú!!!! Per cert, estrenarem decoració BUD RACING a la moto de carreres. Ha quedat super-xula.


Bona nit;


Roger