divendres, 4 de juliol del 2008

Presentacio equip MX Masterkids 2008






Bona tarda;

Ahir va ser un dia molt especial pel Pol, i per a la resta de pilots que competiran el proper cap de setmana al Masterkids de Belgica.
Tot va començar com un propòsit conjuntament amb el Quim i el Sime,... i la cosa va anar creixent de forma increible amb l Boca-Orella, fins ajuntar-se els 19 nens actuals, de totes les edats i nivells, i formalitzant-se l'equip sota el nom TRES TURONS, que competirà a la cursa esmentada. Gràcies a les gestions (impagables) dels amics Josep Rosell i Miquel Torra (OF3), s´han aconseguit esponsors, uniformitat, recolzament de la FCM i per últim, i no menys important, de la premsa escrita i TV3.
Es en aquest darrer punt que ahir ens varem reunir a Olvan per fer el rodatge d'un reportatge que emetrà TV3 DIUMENGE DIA 6 A MOTOR A FONS, i on el Pol i la resta de pilots han demostrat la seva habilitat amb la moto i el micro. Han rodat, saltat, derrapat,...i han fet les delicies de la gent de TV3.
Ens varen acompanyar l'Oriol Mena, el Xavi Galindo i el José Miralles, tots ells pilots oficials KTM. Varen fer de monitors, i varen tindre una paciencia infinita amb els nens, que estaven molt il.lusionats davant l'experiència. GRACIES ALS TRES PER SER UN BON EXEMPLE PELS NOSTRES NENS!.
He penjat unes quantes fotos, pero en tinc moltissimes mes. Posaré un link al lateral per tal que us les pogueu descarregar. Tanmateix, demà estarà disponible el video. NO US EL PERDEU, QUE ES BO (i no es amor de autor).
Be amics, us seguiré explicant aquests dies com van els preparatius per la cursa... hi ha molta tela per penjar al blog...:-)
Una fortissima abraçada,...SALUT I BENZINAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roger