dimarts, 1 de juliol del 2008

1º Cursa de Resistencia AMVT






Dintre del calendari de curses d'aquest any, han aparegut una sèrie de curses de Resistència per a nens d'1,5 hores de durada, i a les que (com no) ens hi apuntarem molt probablement.
L'any passat va tindre lloc la primera cursa d'aquestes característiques,oganitzada pels amics Pujol, Mascaró i Villaró, de Solsona. Va ser un rotund èxit de participació i de satisfacció de pilots i pares.

En aquella ocasió varem fer TEAM amb en Quim Ruiz, i tot i començar malament (els darrers), es va anar remuntant fins acabar 2ons, darrera el Simeó Ubach-Josep Garcia, i davant del Enric Francisco-Angel Perales.

Aquest any farem equip amb l'Enric Francisco (Kiku), i de ben segur ho passarem molt divertit. Crec que l'equip estarà compensat i que podrem mantindre un bon ritme de cursa, amb dos pilots molts tècnics i resistents. Tots dos a mes a mes son bons amics, i crec que faran un bon equipet.

El dia 27 de Juliol, ja tornats de Bèlgica, i després del Enduro Extrem d'exhibició del 20, treurem forçes d'on ens en quedin, i cap a La Molsosa (Lleida). He adjuntat el póster de la cursa, que fa certa gràcia.

Ja us anirem informant dels aconteixements;

Bona Nit....