diumenge, 10 d’agost del 2008

Motocross de Castello d'Ampuries









Hola;


Ahir varem tindre un dia mogut: al matí Motocross a Castelló d'Ampuries, i al vespre Motorshow a Banyoles.


Pel que respecta al Motocross, tal com varem avançar, el Pol es va inscriure en 2 categories: 65cc i 85cc


A 65 cc la cosa va anar be: als entrenaments Pole, per davant del Arnau Sànchez, i el Nil Pons.


A la primera màniga el Pol no va sortir massa be, i ben aviat varen marxar l'Enric Navarra i l'Arnau. El Pol va tindre feina per avançar al Nil Pons, i quan ho va haver fet va anar recuperant, fins avançar l'Arnau (va caure). L'Enric anava molt fort, i corria al circuit de "casa" davant del seu públic. El Pol va intentar recuperar, però amb la força que anava, va sortir-se en una messeta i ja no va poder atrapar-lo. Final 2on.


A la segona màniga el Pol va sortir pitjor, i un excés d'aigua de reg en un punt de la recta va provocar que quedés sense visibilitat, i relegat a la 5ena posició. Llavors es va treure les ulleres i va començar a recuperar: 5è, 4art, 3er, i 2on. I llavors feina per atrapar al Enric Navarra. De 12 segons, fins a posar-se a roda, i inclús fer un paral.lel en alguna zona. Tanta pressió va poder amb l'Enric, que va cometre una errada, i va caure, deixant la primera posició al Pol.


En Nil, que ho estava fent de conya, va tindre un problema mecànic, i va quedar relegat a la 10ena posició de la màniga, i cedint el 3er lloc del podi al Marc Robert, molt regular tot el matí. Felicitats Marc!!!


Final:


1er: Pol


2on: Enric Navarra


3er: Marc Robert


Be, pel que respecta a 85 cc, primera cursa, i resultat més que bo: 11è de 21 als entrenaments, i 12è a la primera màniga. A la segona maniga, el Pol estava destrossat per l'esforç fet a 65cc, i no va poder igualar el nivell de la primera màniga. Realment es de valorar l'esforç que representa acabar una màniga de 15 minuts, sense ulleres, i pujar a una 85cc, per córrer una nova màniga de 15 minuts. No crec que ho tornem a repetir.

Be, ja us explicaré un altre dia l'exhibició del Motorshow de Banyoles, organitzada pels amic Robert de forma exemplar.


Salut;


Roger