dimecres, 13 d’agost del 2008

Motorshow de Banyoles





Bona nit;

Com ja us avançava en la crònica anterior, el passat dissabte dia 9 cap al vespre, ens varem desplaçar a Banyoles, on el Motoclub Porqueres (pel qual estem corrent aquest any) organitzava una nova edició del Motorshow a la població de Banyoles.

A diferència d'altres anys, en aquest ha pres un gran protagonisme el Motocross Infantil. Així d'una assitència testimonial en anteriors edicions, s'ha passat a una gran participació, cosa que ha donat color i atractiu al event.

El traçat era mixte, asfalt-terra, amb una gran messeta central (molt alta però que es podia fer sense perill), i una zona de dubbies llargs que es podien empalmar de 2 en 2 sense dificultat.

Varen vindre a rodar els amics del Motoclub Tres Turons (l'Enric Francisco, el Joel Miravall, l'Arnau Sànchez, el Joan David Rosell,...) i els amics del Païs Vasc, l'Ibon i l'Aitor Beristain.

No varen faltar els amics de Girona: els germans Robert, en Nil Pons (que venia de guanyar també a Castelló d'Ampuries) i en Quim Ruiz.

En Pol va sortir amb la 65cc, i amb la 85cc; o sigui ue va rodar el doble!! Per cert, la messeta la feia molt millor amb la Yamaha que amb la KTM65...

A la tanda de nens corria en Guillem Ullastres amb el seu quad Metrakit de 80 cc. Un Pepino!! anava super ràpid i va doblar amb facilitat els pilots de moto. Quin crack!!

Intercalat entre le mànigues de nens podiem veure Quads, Kart-Cros, cotxes de Rally, Supermotard (amb la presència del Francesc Cucharrera...no està gens malament, no?), Enduro adults i fèmines. Tot plegat molt bonic i entretingut.

Bona organització per part del Motoclub Porqueres, i en especial és d'agraïr l'esforç de la familia Robert-Fontanet. El pare fent de bandera, muntant i desmuntant el circuit, i la mare a la barra del bar, treballant com una boja tota la santa nit.... valen un imperi.

Be amics, com és de suposar, les condicions de llum no permeten grans fotografies ni videos, Penjo el que tinc, que és millor que res.

Demà marxem a navegar una mica amb l'avi, i dijous al parc aquàtic a rematar la setmana. El cap de setmana son festes majors a Cabril, i no crec que agafem la moto.

La propera setmana mes gassssssss......

Adeu;

Roger


1 comentari:

Anònim ha dit...

...please where can I buy a unicorn?