diumenge, 7 de setembre del 2008

Motocross del Bergueda









Bona nit;


Aquest cap de setmana hem estat a la comarca del Bergueda, on el Pol tenia una nova cita amb el campionat de Catalunya de Motocross, al seu circuit preferit, el d'Olvan.


Dissabte varem deplaçar-nos a Berga amb els amics Robert, Braqué i Pons, i varem estar entrenant pel matí.


A la tarda varem anar a la piscina de Berga i ho varem passar de conya...potser massa i tot!


Avui diumenge hem anat d'hora al circuit a córrer la cursa.


Als entrenaments el Pol ha badat una mica, i tot buscant la millor ubicació per fer la volta ràpida, se li ha acabat el temps, i no n´ha pogut fer cap. Total 12è...començem be!!!


A la primera màniga el Pol surt 4art, darrera el Quim, el Sime i el Joan Aguilar. Darrera apretaven el Marc Hernàndez, el Kiku, i l'Angel. I aviat he vist que avui no era el seu dia. Mica en mica l´han anat avançant tots, fins acabar en una 6ena posició, crec que justa pel que s'ha vist.


A la segona màniga s´ha animat una mica, pero només una mica. Ha començat 3er, darrera el Quim (com surtia avui!!) i el Sime. Darrera es situaven el Kiku i l'Arnau Sànchez. I un altre cop la mateixa història. Primer l'Arnau i després el Kiku han avançat al Pol, que també cal reconèixer, després ha aguantat el ritme del Kiku, i inclús s´hi ha apropat molt. De tota manera tot estava dat i beneït. La primera màniga ha estat fulminant pel Pol, i res podia fer per arrivar al podi, que no fos un abandonament del Kiku.


Al final 1er el Quim (intractable i quasi insultant!!), 2on Simeo Ubach, 3er Enric Francisco i 4art el Pol (medalla de xocolata).


Desde el punt de vista positiu, el Pol ha escalat 2 posicions a la general, però n´ha perdut una. I ara ens h juguem tot a 2 cures: Bellpuig i Castelloli.


Així queda la general, descomptant les 4 pitjors mànigues:


1er Quim


2on Simeo


3er Enric Francisco (deu n'hi do per ser el primer any a 65cc...)


4art Pol Prats (a 3 punts del Kiku)


Dissabte intentarem millorar l'actuació d'avui.


A la categoria MX100, amb mes de 40 inscrits, i el millor del millor del motocross nacional, el Sergi Robert va plantar cara a pilots amb mes experiència, i amb dues bons sortides (ja comença a ser habitual), i molt bon pilotatge, es va mantindre a la meitat de la classificació, acabant en una meritòria 21ena posició. Felicitats al Sergi per la seva excel.lent progressió els darrers mesos!!


JA ESTA EL VIDEO PUNTUALMENT A YOUTUBE O AL LATERAL DEL BLOG


Bona nit a tots, i gassssss per un tubo...


Pol i Roger