diumenge, 31 d’agost del 2008

Cursa Americana Vidreres

Bona nit;


Com avançavem, aquest mati hem anat a Vidreres a córrer la Cursa Americana que cada any organitza de forma exemplar el motoclub del poble.


El circuit era tipus crono d'enduro, sense salts, llarg i ample, i ha estat instal.lat en un camp anexe al poble, que pensavem que seria tou i es faria malbé, però que al final ha aguantat molt be totes les mànigues disputades.


Als entrenaments el Pol ha tingut molts problemes mecànics. La moto es parava, i no sabeime perquè. HA fet el 6è millor temps.


A la primera màniga el Pol ha sortit 1er, però ha allargat massa la primera corva, i ha estat avançat pel Kiku i l'Enric Navarra. Darrera apretaven molt el Nil Pons, en Marc Hernandez i l'Angel Perales.


Ha caigut l'Enric Navarra, sense consequencies. Posteriorment el Pol ha estat avançat primer pel Nil (que ha marxat com un tiro darrera el Kiku) i posteriormennt per l'Angel Perales que ha aprofitat la guerra que tenien muntada el Pol amb el Marc Hernandez. Al final ha guanyat el Kiku, seguit del Nil, l'Angel i en Pol.


A la segona màniga el Pol ha sortit 2on, darrera el Kiku. La cursa ha estat una persecució constant del Pol cap al Kiku, que no ha perdut mai la primera posició tot i que el Pol el perseguia a poca distancia. Ha aparegut en escena el Roger Oliver, remuntant a un ritme brutal, però que quan ha aconseguit avançar al Pol, s´ha caigut per un excés de ganes.


Al final el Kiku i el Pol han marxat sols i han acabat en aquestes posicions amb una diferencia final de menys d'un segon, seguits del Roger, l'Angel i el Nil.


A la classificació final, 1er el Kiku, 2on el Pol i 3er en Nil, que ja havia guanyat (com de costum) a la categoria petita de 50 cc.


A la categoria de 85 cc, grans curses del Quim i del Sergi. El Sergi ha realitzat dos excel.lents sortides tot i sortir de la punta de la graella,i ha mantingut sempre un alt ritme de cursa, que li ha permès aguantar l'atac del Xavi Ferrer, pilot experimentat en aquesta moto, i campió de l'any passat en 65 cc. El Quim, com darrerament ens ha demostrat, s'ha mantingut al grup capdavanter, i per culpa d'una caiguda a la darrera volta de la darrera màniga, no ha pogut acabar davant, molt aprop del Nil Bussot i el Gerard Garcia Güell (Campió).


Be amics, ara toca esperar 5 dies, i dissabte cap Olvan a entrenar per la cursa de diumenge, 6ena del Campionat de Catalunya de Motocross. Ja tenim ganes de veure com va la cursa...cal fer un bon resultat per assaltar el 3er lloc de la general.


Bona nit i paciència, que només son 5 dies...ah; i JA TENIM EL VIDEO PENJAT AL LATERAL COM DE COSTUM, o a Youtue clikant POLMX4. Es curt però no ha quedat malament...


Roger