diumenge, 19 d’abril del 2009

Entrenaments a Rufea



Bona nit;

Ja hem arribat a casa...i després d'un gran dia d'entrenaments, rentar la moto, i recollir-ho tot, estem tots una mica cansats i anem a descansar una mica...

Eric Escola

..i es que avui hem disfrutat de valent al Circuit de Rufea, acompanyats per un nombrós grup de pilots participants al Campionat de Catalunya de Motocross, en les categories Aleví i Juvenil...segurament mes d'una cincuantena de pilots entre el que hi havía el amics Robert, l'Eric Escola, els germans Ubach, el Kiku, la Mireia Badia, el Jordi Sala i el Josep Garcia Muntanya (especatcular pilotatge) entre d'altres

Simeo Ubach Josep Garcia
Kiku

El circuit estava molt ben preparat, planxadet, un pel humit a primera hora, però en perfecte estat...felicitats al MC Segre perquè demostren que saben fer be les coses i son un exemple per a tot els motoclubs. El dia ha estat perfecte també desde el punt de vista climatològic amb 21ºC de temperatura i un sol radiant que s'ha agraît molt.

Xavi Crespi

Com que hi havia molts pilots "adults", (entre els que hi destaquem l'amic Xavi Crespi que ha vingut amb nosaltres), s'han fet tandes de 30 minuts. Així els nois rodàven 30 minuts, i en descansàven uns altres 30 tot seguit. D'aquesta manera han rodat ben be quasi 2 hores en tandes de 30 minuts. Els nois estan molt forts, i no han demostrat un excessiu cansament ni al final de les darreres tandes.

Oriol Oliva

El Pol ha rodat molt be: la primera tanda per agafar ritme, la segona per fer la sessió de fotos que us poso en el blog, i les altres finals per prendre temps i millorar aspectes que ha d'anar pulint. De moment els salts se li donen perfectament, i el punt de millora està en el pas per corva. Cronòmetre en ma, el Pol ha rodat 6 segons mes lent que els de davant, i això és bon síntoma.



El Sergi Robert ha entrenat amb la KTM de rodes grosses i s'ha trobat molt a gust. Segurament deixarà ja les rodes petites definitivament i amb aquesta nova configuració guanyarà estabilitat i milloraran els resultats. Molt be tot el dia, i molt segur en els salts.

Sergi Robert

El Marc Robert ha rodat amb la KTM 65 cc, i ha estat molt efectiu, sempre a ritme dels més ràpids. El Kiku també l'hem vist molt fort, en la linia habitual de bon pilotatge, i rodant 1 segon per sota del Pol (que va amb la 85...); feina tindran els rivals per batre'l.

Kiku i Angel
Marc Robert

Sergi Robert

Al final del matí, després de 2 hores, la moto del Pol ha dit prou, i l'ha deixat tirat a la part de darrera del circuit. Sembla ser que la Yamaha YZ te algun problema amb el pistó, i demà li tocarà fer una visita a PIT LANE per resoldre el problema.

Be doncs, i ara a decansar com deiem abans, i preparar les "armes" per la propera cursa, que tindrà lloc el Dissabte al circuit de Vallgorguina amb la disputa de la primera prova del Campionat Social del Motoclub Sant Celoni.
Bona setmana a tots.