dissabte, 25 d’abril del 2009

La Claudia s'ha lesionat



Així ha estat...i no ha sigut anant en bici, ni probant motos, ni patinets, ni res que se li assembli...sino que, el passat dimecres va ser convidada a una festa a un parc lúdic (tipus Chiquiparc), i només començar la festa, llençant-se per un tobogan, va patir un trencament de Tibia. Deu n'hi do...



Ha estat una setmana complicada, ja que la ferida es molt dolorosa, i ho ha passat realment malament. Avui ja comença a estar aixerida, s'ha pintat el guix, i ha volgut que li fes unes fotos pel seu blog i pel del Pol.



El Pol s'ha preocupat molt per la seva germana, i l'ajuda en tot el que pot. Be, son 5 setmanes de descans per la Claudia, i no així pel Pol. Hem renunciat a córrer la cursa de MX del Social de MC Sant Celoni, per poder anar demà a entrenar amb els seus amics Robert i Braqué a Fonollosa.


Demà us penjarem les fotos, i potser algun video de la sessió d'entrenaments. Esperem que el temps ho permeti...Bon cap de setmana;


Ah, aprofito per penjar el video dels entrenaments de Rufea de lapassada setmana;

http://www.youtube.com/watch?v=ZtUlcgyxs0s



Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

molts ànims i un petó ben fort per aquesta nineta. espero que es recuperi molt ràpid. Com diu algú els nens són de goma. la roberta.