diumenge, 26 d’abril del 2009

Dia d'entrenaments passat per l'aigua

Bon dia, o millor dit, mal dia (climatològicament parlant)....perquè els pronòstics del temps s'han complert i ens ha caigut aigua, molta aigua sobre els nostres caps, ....i hem quedat xops com ànecs...



Tal com deiem ahir, finalment varem decidir no córrer la cursa americana de Sant Feliu de Guixols, tot esperant poder fer una jornada d'entrenaments prèvia a la cursa de Motocross de la propera setmana a LLeida, que bona falta ens fa.



Varem quedar amb els amics Braqué i Robert del ITCA MX Team al divertit circuit de Fonollosa, que agrada molt als nois (i als pares), i allà hi erem a les 10 del matí, sols com mussols Quan hem aconseguit preparar als pilots i les seves montures, ha començat a ploure amb força, i sort n'hem tingut de la carpa Clice que habia desplegat el Jordi en previsió de pluja. Allà sota ens hi hem estat ben be 1/2 hora, fins que hem vist que allò no parava, i que el millor seria anar a esmorzar per recuperar-nos del disgust.



Després d'un molt bon esmorzar, i tot marxant de camí cap a casa, hem decidit parar al circuit del Canadell, tot veient que el cel s'obria i deixava de ploure. Quan hem arrivat al Canadell ja feia sol; i tot i que el circuit estava enfangat, els nois volien rodar, i els hi ho hem deixat fer.



Amb la familia Braqué, apart del Jordi, ens han acompanyat l'Oriol Braqué i un amic seu, l'Ignasi, que han rodat amb les seves HVA 125 amb els pilots del Team.



Quan han començat a entrenar, al principi el nois tenien difcultats per mantindre's drets, però ràpidament s'ha anat aixugant el terreny, i han anat incrementant el ritme, per acabar a darrera hora amb un pilotatge espectacular. El Sergi Robert és segurament qui millor s'ha adaptat a les dures condicions del terreny, i ens ha fet una demostració de pilotatge d'alt nivell sobre fang.



Després de mes d'una hora de rodar sense parar, els nois estaven cansats i hem plegat veles. Bruts però contents hem marxat cap a casa. Contents perquè a primera hora del matí pintava molt malament, i al final ha estat un bon dia d'entrenaments.



Ara toca rentar màquines, descansar i preparar-nos per la cursa de dissabte a LLeida. Jo us deixo les fotos del blog, que crec que han quedat molt espectaculars....



Bona setmana;

Roger