dimecres, 29 d’abril del 2009

Motocross de LLeida i Masterkids 2009



Bona nit;

Aquesta setmana hem formalitzat la inscripció dels nois per a la cursa Internacional Masterkids 2009, que tindrà lloc a Bèlgica els propers dis 11 i 12 de Juliol. L'experiència del 2008 va ser molt positiva, i aquest segon any ho passarem inclus millor, tot i que sabem que la competència serà dura en aquesta nova categoria.
Per aquesta edició ens hem apuntat sota l'equip CAT-RACING, i de moment a falta d'un parell de confirmacions, estarà composat per:
  • Salvador Ubach Grup B
  • Joaquim Ruiz Grup E
  • Jordi Braqué Grup E
  • Marc Robert Grup E
  • Simeo Ubach Grup E
  • Pol Prats Grup E
  • Sergi Robert Grup F

Deu n'hi do el nivell que podem donar. Comptem amb 3 dels 4 primers classificats del Campionat català de Motocross del 2008, i tenim moltes possibilitats amb el Salvador Ubach actual líder del Campionat de Catalunya 2009 de l'especialitat.

Crec que aquest any, juntament amb l'equip de MC tres Turons, els pilots catalans poden fer un molt bon paper en aquest campionat. Son un equip molt fort i estarem junts amb ells, ajudant-nos en tot el que poguem.

I per aquest cap de setmana tenim cursa a Lleida, al circuit de Rufea. Allà es disputarà la segona proba del Campionat catala de Motocross. El circuit de Rufea és força senzill, sobre un terreny òptim per la pràctica del motocross. Tradicionalment al Pol no se li ha donat mai massa be, ja que la sortida és molt complicada, sobretot per la part final de la recta.

Correrem amb la Yamaha, reparada pel nostre equip de mecànics PIT-LANE, que han fet una feina fenomenal sobre la moto, i en un temps rècord!! Moltes gràcies Maties i Marc!!

El divendres marxarem a la tarda cap a Lleida amb l'amic Braqué, i allà ens trobarem amb la familia Robert, per estudiar un cop mes el circuit, sopar, fer-la petar, i finalment descansar al Hotel.

Així doncs, ja us explicaré dissabte com ha anat....Apadeu!!

Roger