dimecres, 12 de novembre del 2008

KTM 85 SX: primer contacte













Bona nit;


En Pol ja ha pres contacte amb la nova KTM 85SX, i els resultats son molt esperançadors. Ha rodat molt ràpid, i enseguida s'ha trobat molt a gust a sobre d'ella: tira molt, li queda a l'alçada perfecta (rodes petites), i te molts mes baixos que la Yamaha YZ85. Potser no te la patada de la YZ però segur que anirà molt mes ràpid amb la SX.


El circuit de Vallgorguina estava enfangat a tope, i costava anar ràpid, però deu ni do com s´hi ha trobat. Amb facilitat s'empalmava totes les messetes i dobles. Ha quedat xop com un ànec.


També ha rodat amb la KTM65sx d'entrenaments al circuit gran i al petit, Molt be, bon ritme, i salts espectaculars. De tota manera s´ha vist que li ve molt petita, al costat de la 85, i potser li costarà adaptar-s´hi de cara a la cursa de diumenge a Castellolí.


Be amics, el cap de setmana es presenta carregat:


  • Dissabte anem a Castelloli a veure la "trialera diabólica" i el nou circuit de MX amb el Quim.


  • Diumenge al matí cursa de Motocross, darrera del Campionat de Catalunya de l'especialitat: anem 4arts a la general i hem d'intentar l'assalt al tercer (xungo!)


  • Diumenge a la tarda: al Enduro Indoor amb els amics Robert. A disfrutar del millor enduro Indoor del mon. Val la pena, no us el perdeu.

Fins aviat;


Roger