dilluns, 10 de novembre del 2008

Enduret de Torrelles de Llobregat

































Video: http://www.youtube.com/watch?v=gV770ESPx40

Bona nit de nou;
Aquest cap de setmana se'ns ha acumulat la feina. Dissabte Motocross a Figueres, i diumenge nova prova del Campionat de Catalunya d'Enduret a la població de Torrelles de Llobregat.
El Pol arribava magullat, amb dolors al canell esquerra fruit de les caigudes de dissabte. El dia era assolejat, el terreny en perfectes condicions, i el circuit molt entretingut amb alguns pasos de certa dificultat que han posat la punta de sal que tant convé al mon del Enduro.
A la primera prova cronometrada en Pol ha caigut a la segona corva, fet que ha marcat tota la resta del dia. Temerós de perdre la cursa per culpa de les caigudes (portava el record del enduret de l'Espluga), no ha rodat mai al ritme acostumat, i ha anat pedent segons en totes les passades. Acostumats a estar sempre amb els 3 millors temps, no ha pogut avui cumplir amb les expectatives creades.
Per acabar-ho d'adobar, a la segona volta al rally, s'ha desenganxat la cadena, i em perdut ben be 15 minuts per posar un enganche que portava de casualitat en un clauer. Gràcies a l'ajuda del pare Botifoll, hem pogut muntar la peça, i llavors acabar el rally (ens quedaven uns 10 km) gas a fons!!. He passat por de veure com anava el Pol pels camins.
Resultat d'aquest imprevist, el Pol cansat i jo desfet. I enseguida som-hi, cap la crono...i un altre mal temps. El Pol un cop acabada ja m'ha reconegut que avui no surtirien ls temps, com així ha estat.
A la darrera passada per la crono jo ja no he corregut, i he fet les fotos que veieu. He analitzat la resta de pilots, i caldrà millorar l'estil per fer millors temps (menys agressivitat).
A la general primer el Simeó, 2on el Miquel Pujol (que s'escapa definitivament a la classificació general) i 3er el Joan Aguilar (que estava molt motivat tot el dia). Mala sort per l'Enric Que ha patit una forta caiguda a la segona passada pel tram. Anava molt fort, i havia marcat scratch a la primera passada: ha arriscat i ha perdut,..però així s'ha de fer. Felicitats encara que no hagi fet podi.
L'amic Jordi Braqué ha rodat molt be tot el dia, però els de davant anaven massa forts, i s´ha hagut de conformar amb la 10ena posició final.
Ara, ja acabada la cursa, veiem clar que diumenge cal anar al Motocross, i mirar de quedar davant l'Enric per fr 3ers a la general final. Molt difícil, per no dir impossible, vist el pilotatge del de Mataró.
Ah, per cert, espectacular el show que s'ha marcat la FCM, fent desmuntar culates als 3 primers del campionat de 50 cc i 65 cc. Estic en part d'acord, però reconec que es una putada un show poc agradable, fer aquest tipus de verificació amb públic. Al final, tots estaven dintre la llei: ho imaginavem i ens n'alegrem pel be d'ells i del nostre estimat esport.
Be amics, espero que dilluns que ve tinguem millors noticies,...jo per si de cas posaré una espelmeta on pugui...GASSSSSSSSSSSSSSS
Apa, bona nit..

Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

faltava l'apoyo maternal i el talismà anomenat clàudia, je, je...
MOLTA SORT A LA PROPERA.
ENS VEIEM, VAL?
LA ROBERTA