dissabte, 8 de novembre del 2008

Motocross de Figueres - Campionat Provincial Girona
















Bona nit;

Aquest matí s´ha disputat una nova cursa del Campionat Provincial de Girona en la categria de Motocross, penúltima de la temporada 2008. En aquest campionat el Pol estava 3er classificat i calia fer una bona cursa per pujar posicions. Apart ha vingut la seva avia a veure´l i el Pol no la volia decepcionar.

Hem usat la moto d'entrenaments, ja que la de "carreres" la reservabem per l'enduret de demà. El circuit dels Arcs estava ESPECTACULAR, perfectament preparat per la Penya Motorista de Figueres, que ha fet una organització exemplar, FELICITATS A LA PENYA.

Be, als entrenaments prou be, però amb un Oriol Casas molt fort, seguit d'un Roger Oliver també en bona forma. El Pol 3er, i per darrera l'Àngel Perales, l'nric Navarra, l'Arnau Sànchez i l'amic Marc Robert.

A la primera cursa el Pol ha fet HOLSHOT, però aviat ha estat avançat pel Roger Oliver, i llavors ha caigut al salt on hi havia la tieta Berta fent de bandera, perdent 6 posicions de cop. En aquell moment s´ha girat feina,...i a remuntar. 6è, 5è, 4art,..i quan anava a avançar al 3er, nova caiguda, i tornem a remuntar...però també han caigut l'Arnau Sànchez (quan liderava la cursa), el Roger Oliver, i l'Enric Navarra i el Marc Robert han patit problemes mecànics. Al final 3ers, i no està gens malament, perquè ha tornat a caure per tercer cop.
A la segona màniga no ha sortit tant be, però s´ha situat en tercera posició. Ha apretat molt i ha aconseguit avançar al Anegl i situar-se 2on darrera en Roger, però llavors ha fet un recte en una corva. Ha estat avançat i s´ha colocat 4art. Llavors ha començat a patir dolor al canell dret (degut a les caigudes), però no ha caigut mes, i qui si ho ha fet és en Roger Oliver. L'Oriol s'ha situat primer, seguit del Angel, i el Pol tercer, molt pressionat pel Roger. Però així ha acabat.

Al final Oriol Casas, Angel Perales i Pol al podi.

Be, ja som 2ons al Campionat i ens queda una cursa per intentar atrapar al Primer.
A MX100 mala sort pels amics Sergi i Quim.El primer amb problemes físics degut a caigudes, i els egon amb greus problemes mecànics que l'han obligat a abandonar. Anim nois, a la propera anirà millor!!

Demà al Enduret de Torrelles de LLobregat. Ja tnim les motos carregades al remolc, i anem a dormir per agafar forçes. Cal fer un bon resultat per assaltar el tercer lloc de la general... ja us ho explicarem dilluns.

Bona nit;

Roger